mommyofson Biz de Yusuf Ozan koyacağız inşallah burda adını görünce bile heyecanlandım 😄sağlıkla gelsin yavrularımız 🐥🐥
Ada_maral Merveb46 Ozan eşimin ismi çok istedi ilk isim ozan olsun diye bende onu kıramadım o yüzden ikinci bir isim daha düşünmem lazım 🤗
YelizA Ada_maral Çok Sevindim kiibeğenmenizee🥰❣ Sağlıkla gelsin Teyze kuzusu inşAllah MaşAllah🧿🙏😍 Herkes bebisini sağlıkla kucağına alsın inşAllah Amin🤲 Sizin isim Ada mıydı? bu arada ben biraz meraklıdaa😂 Ozan Arda çok güzel oldu yaa👌 karar verince iyice yazın lütfen 🤭😂😂😂
Ada_maral YelizA evet benim ismim Ada 🤗 Eşimle paylaştım dün gece oda çok beğendi güzel bir şeye sebeb oldunuz yeliz hanım🌹🙏
Ada_maral YelizA Bu arada dualariniz için Allah razı olsun amiin tüm hamişler evlatlarını sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏🌷
YelizA Ada_maral Yaaa Nasıll Nasıll Sevindimm anlatamam 🥰 İsim Teyzoşu mu oldum ben şimdiii Oleeeeyyy😜💃💃💃 Kendii çocuumun ismine karar veremezken daha😂🤭🤭🤭 Ömürleri şanslarıda Güzel olsun💙💙inşAllah🤲🤲🤲 öpüyorumm sizi kocaman 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️