eylul_asil Yelizcebni evet ben oldum hiç korkulacak bişey değil çok hafif bı agri oldu o kadar abartılacak bişey değil 2. Aşıyı olucam subatta
Mervee58 Yelizcebni evet 2 dozda oldum hiç söylendiği gibi değil🤦🏼♀️ Ipeku normal iğne gibi değil ki minicik hissetmiyorsunuz bile☺️
Yzeze Gebelik boyunca 2 kez mi aşı oluyor kızlar. Ben kedi tırmalaması yüzünden ilk aşıyı daha 14. Haftada falan vurulmak zorunda kaldım İkinciyi de 20 li haftalarda vuruldum.
Ipeku Benimxe 21subatta kizlar korkuyorm kimi cok aciyor sisiyor ustune yatilmiyo yazmis 🤷 normaldede igneden korkan biriyim gozumde iyce buyudu anlicaginiz 😂
pyymamm Ipeku hangi kolunu kullanmıyosan cok ona vuruyolar bide vurulunca koluna yüklenme o elle ağr tasıma etme vs inş sorun yasamazsın ben yasamadan atlattım ikisinide
Eesrayldrm Ipeku kan aldirmak daha cok acitiyor 😂asida hic anlamadim tamam dedi hemsire aa bu kadar mi dedim. Cok az agridi benim iki dozuda yaptirdim.
hndgkct Yelizcebni evet canım 19+6 yken oldum hiç bir acı hissetmedim ben sonrasında da herhangi birşey olmadı 🙏
Leyla508 Haftamdayım bende yaptırmadım doktorum 8. Ayda yaptır dedi öncesinde çok düşüğüm vardı oyüzden heralde
Kubra_s Yelizcebni ben 21. Haftamda yaptırdım ikinci dozuda yaptırıcam hiç anlamadım bile bianda hemşire geçmiş olsun dedi 😂 ve eve gelip tüm evimi silip süpürdüm