ilooshhh kızlar 37+3 haftalık hamileyim 1-2 saattir aşırı bel agrısı çekiyorum ama ilk defa bu kadar uzun sürdü dogum belirtisimi? dogum bel agrılarıyla başlarmı?
Melos58 ilooshhh canim belden karnına vuruyorsa ve pozisyon değiştirince geçmiyorsa Hayırli olsun dogum sancısı 🙂🙂
Talentedmom ilooshhh 37+6 benim de bel ağrılarım var genelde akşamları şiddetleniyor geçiyor sancı zaten bel ağrısından daha şiddetliymiş onu anlarsın bel ağrısının doğum belirtisi olduğunu düşünmüyorum yani çok şiddetli ve dayanılmaz olması lazım
pyymamm ilooshhh muhtemelen sancılarınız baslıyo gecmiyosa eğer uzandığınızda vs doğum tetikleniyo olabilir doktorunuzla görüşün olmadı
ilooshhh Melos58 canım belimdeki agrı uzansam veya otursamda geçmiyor arada sırada hafif kasıklarıma agrı giriyo bir türlü anliyamadım dogum sancısımı degilmi
Yagmuroyku ilooshhh iki gün önce aynılarını yaşadım canımbende 37+6 yım belim kopacak gibiydi ve kasıklarımda yanma hissi vardı resmen sancı geldi gece evde bol bol yürüdüm karnımı ovaladım saatte 1 girdi sancı sonra geçti eğer 5 dak 1 düşerse doğum sancısı diyorlar 🙏☺️
Yagmuroyku Talentedmom benim hep sol kalçama ve sol bacağıma vuruyor Rabbim yardımcımız olsun sayılı günlerimiz kaldı 🙏❣️