Eymensmom35 Doğum yaklaştıkça kramp olmya mı baslıyor ne 🤷♀️ Ayaklarım yatınca cok ağrıyor ayak huzursuzluğu diyolrms varmı aranızda bu durumdan müzdarp olan 😞 siz neler yapıyosnz Ağrı için
tgbactn Eymensmom35 aylardır magnezyum kullanıyorum, takviye olarak maden suyu içiyorum, muz yiyorum ama son zamanlarda hiç fayda etmex oldu, 39 haftalık oldum resmen ağlayarak uyanıyorum ☹️
Deryaikrasu Eymensmom35 aylardır magnezyum kullanıyorum maden suyu içiyorum ama geçmiyor geçmeyecekte biliyorum oda oda gezmeye devam doğuma kadar 😒😒
BusraDevlet83 Eymensmom35 Magnezyum alabilirsiniz doktorunuz müsaade ederse yada alana kadar maden suyu için. Geçmiş olsun.
seyda_44 Eymensmom35 muhtemelen b12 ve Demir eksikliğiniz var,bendede aynı durum var,duş alıp masaj yapınca daha rahat uyuyorum
Yaseminturan_ Eymensmom35 valla biz suan 24+0 iz şimdiden başladı napacam bilmiyorum bazen öyle yogun oluyor ki hissetmiyorum bile ayaklarımı🤦🏻♀️
Elif_t Eymensmom35 bacağımın altına kramp giriyordu benim de tutulup kalıyordum doktorum magnezyum verdi 32 haftalığız yine de ara ara oluyor🤷🏻♀️
Canan9627 Eymensmom35 magnezyum kullanmama ragmen cok yasıyorum bunu ya bide gece uyku arasında oluyo benimki Bi acıyla uyanıyorum😟