Tgbanne Adet düzensizliği yaşıyorum , bugün ilişkiden sonra pembe 20-30 damla kadar acık pembe kan geldi sizce nedir ?Yerleşme kanaması olabilir mi ?
pink01 Tgbanne 20 30 damla bildiğin adet kanaması olur. yerleşme kanaması 2 3 damla ve kahverengi olur
BusraDevlet83 Tgbanne Şimdi nerden baslasam.. Düzensiz regllerde yumurtlama hesabı yapmak zordur. Bu yüzden ovulasyon testi almanızı öneririm. Bir diğer konu.. Yerleşme kanaması olması için önce hamile olmanız lazım. Bu da kan testi ile belli olur.
nurnurr Tgbanne adetim 1 hafta once bitmişti benim de öyle ilişkiden sonra pembe kanamam olmuştu ve o ay hamile kaldığımı öğrendim yanı olabilme ihtimali var..
EbSa Büyük ihtimal o yerleşme kanaması değildir ama siz kendinizi onu görünce anlarım diye endekslemeyin bende öyle düşünüyordum ama herkes görmüyormuş bende görmedim 🙈 Allah gönlünüze göre versin 🤲🏼
MertinAnnesi_ Benimde 5 haftalık hamileyken kanamam oldu ama acik pembe renkte idi iki gün sonra durdu çok şükür.ve çok az geliodu siiznki çok fazla bir an önce doktora gorunmenizde fayda var
MertinAnnesi_ Muhtemelen yerleşme kanamasıdir korkmayın sadece yorulmamaya dinlenmeye özen gösterin Allahım izniyle bir şey olmayacaktır bebisinize de sizede Rabbim sağlık versin 😊