Alyami papatyalarr5 bende hala arayış içindeyim🤷 tüm kontrollerimi çapada yapıyorum ama doğum için orayi istemiyorum napcam bilmiyorum 🙄
papatyalarr5 Alyami ben şuan şehir dışındayım doğum için evimize döneceğiz düzgün temiz ücret açısındanda makul olan bi hastane arıyoruz medipol megaya doğum ücrt sordum 5bine kadar fiyatların çıktığını söylemişlerdi güncel durum n dir bilmiyorum
papatyalarr5 Kuse4442 bunu değerlendireyim gebeliğimin başında bi görüşme yapmıstım doktor farkındanda fiyat alabileceklerini söylediler bana muayene ücreti ne kadar ??
Kuse4442 papatyalarr5 21.haftam memnunum ilgileniyor detaylı anlatıyor kan tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum öyle gidiyorum
Afrze Bağcılar medicine yasemin hanım . 100 tlydi. Yılbaşı zami gelmiş. 110 a çıkmış. Sezeryan ne kadar bilmiyorum. Gidince sorarım .
papatyalarr5 Kuse4442 çok teşekkür ederim canım hastane önerisi ve doktor önerisi önemli , yenidoğan yoğun bakım ünitesi falan varmı hastanenin??
papatyalarr5 Alyami ahahahahahah yok yok sakın 😂😂 inşallah hayırlısıyla gönlümüze göre bir hastane buluruz hepimiz
Zeynepadg Özel balat hastanesine gidiyorum Meltem hn a muayane 165 normal ve sezeryan 4000 isteğebağlı sezeryan 4700 ben doktorumdan memmumun cevremde giden cok tavsiye ederim.( 2019 fıyatı)
papatyalarr5 Zeynepadg yakın zamanda İstanbul’da olucam bu önerilen hastanelerle görüşeceğim inş kafama göre bir yere karar kılabilirim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim🙏🏻