Gul6100 Kizlar hamilelikte dondurma yediniz mi ? Bana yeme dogumdan sonra cok sancin olur deyip duruyorlar. Dogruluk payi var midir ?
Sldmrt Gul6100 bu nasıl bi hurafe ya :D ye gitsin ben kutu kutu yiyorum soğuk soğuk iyi geliyor sefam olsun :)
Gul6100 Zeyk Sldmrt AntisosyalKelebek valla oyle canim istedi ki gece millet yatinca caktirmadan iki kaşık yiyeyim ölmem ya herhalde 🤭
isranuroz Gul6100 kızıma hamileyken madoda sultan kayığı diye koca dondurma kasesi vardı nerdeyse 2-3 günde bir yedim ama hiç öyle bir şey gelmedi Doğumdan sonra başıma 🤷🏼♀️
Yasmin07 Zeyk yo ben ztn endişelenmiyorum soruyu sora için sötledim bunu endişem olsaydı yemezdim ztn 🙂
Ebrs Gul6100 yok canim ben gunde 2 3 tane dondurma aserip yiyordum. Bana da sacma seyler söylüyorlardi dogum aninda sancin okur, yok bebek üşür falan. Sancim nst de 100 olmasina ragmen bi gram sanci hissetmedim ve cocugumda icerde üşümedi 😂😂
Sldmrt Gul6100 her söylenileni de böyle kafana takma afedersin yiyorsun bağırsaktan çıkıyo gidiyo bugün yediğin şeyin doğumdan sonrasına etki etmesi tıbba aykırı 😁
Gul6100 Sldmrt ben normalde boyle biri degilim ama meseleyi bebege baglayinca olabilir mi ki diye kusku dusuyor iste icime.
Alyami Gul6100 valla ben yiyorum gerçekten bazı şeyleri artık çok abartıyorlar. Canım ne isterse yiyorum Allah'a şükür de bebeğim çok sağlıklı 🤗