dilekkrtp Kızlar merhaba öksürmekten artık kasıklarıma ağrılar girdi ilaç kullanıyorum ama bi faydasını göremiyorum öyle bir illet ki akşam vakti başlıyor önerebilecegiz bi şey var mı evde hazırlayacağım ?
Yldzeyll dilekkrtp aynı sorun nedense bende de başladı özellikle geceleri oluşuyor sanki ciğerlerim yerinden çıkacakmış gibi oluyor bende bekleyeuim belki bilen olur
kdry3737 dilekkrtp geçmiş olsun bende öyleyim suan. Bal ve toz zencefili karıştır macun gibi kıvama getir ve onu ye bogazını da yaksın biraz bi tık zencefili fazla koy. Arkasından bişey yeme biraz yatarken yap bide bunu dene.
Anayimana dilekkrtp bende aynı illet var bir bardağın içine bal toz zencefil 2 3 damla limon 1 2 damla sirke 1 caykasigi tarçın üzerine sıcak su dok iç biraz rahatlatıyor
dilekkrtp Yldzeyll İlaç verdi doktorum o bile fayda etmiyor çok illet bi şey mahvetti beni inşallah bi öneride bulunan olur
Yldzeyll dilekkrtp peki neden oluyormuş canım öksürük sordun mu grip değilim boğaz enfeksiyon desen yok bademcik sis değil ama gece olunca öksürük başlıyor
Filizzz66 Bir haftayı geçkindir bendede aynı durum gerçekten çok kötüyüm🤒 ilaç fayda etmiyor milletin dediği ne varsa yaptım fayda etmedi. Artık idrarımı tutamaz hale geldim😔
Nur-11 Bende aynıydım artık öksürükten karnım kasıklarım cok acımaya baslamıştı eve hava verdiler günde 3 kere cok az kaldı öksürüğüm eve alabilirseniz isteyin acilde veriyorlar ama makine olması lazım
dilekkrtp Yldzeyll Bende hem grip var canım hemde kuru bi öksürük doktor soguk algınlığı dedi şurup verdi içiyorum ama bi faydası yok öksürmekten istifra ettim artık şuan biraz daha rahatım ve geçti öksürüğüm
emremelike_757 şurup ilaç nasıl kullanıyosunuz ya bana doktor hiç birşey veremem sadece parol dedi öksürmekten mahvoldum