Cnsuygz Kuzular merhaba benım hamilelikte tansiyon problemim var 37hafralık hamıleyim tansıyonum 120/6 122/70 arası değişiyor normal mı bu korkuyorum biraz açıkçası limon içtim düşmedi genede
Deletedmom0089 Cnsuygz canım gayet güzel aslında tansiyonun yüksek değil ki düşsün hatta küçüğü biraz düşük bu da gayet normal bence
Mnns1 Cnsuygz gayet iyi tansiyonun canim ben 160 110 ile acil sezeryanla doğum yaptım ama telaşlanma sakın.senij tansiyonun normal seviyede
Cnsuygz UrasEgeninannesi şimdi gene ölçtüm ama bu sefer 128/62 çıktı neden böyle oldu anlamadım bu yüksek sanırım
UrasEgeninannesi Cnsuygz hayır canım yüksek değil ama sen stresle 5-10 dakika da bir tansiyon ölçersen o tansiyon tamamen stres kaynaklı daha çok çıkacak iyiyken 😕
Yildizim Cnsuygz tansiyonunuz 12-8 gayet normal. Siz sanırım 3. Rakama takılıyorsunuz ona takılmayın. Demek istediğim 120-60 ile 128-60 aynı değerler😊olmayan tansiyonunuzu da stresten yükselteceksiniz😊
Deniz__ Cnsuygz tansiyonun çok iyi bence benim genelde tansiyon 13/8 oluyor hep doktorum bizim için önemli olan küçük tansiyon dedi küçüğü 8 in üstünde olursa sıkıntı dedi