YarenG ben zorunlu sezeryan oldum korkulacak pek bişi yok bnm ilk ameliyatımdı o yuzden deli gıbı korkuyodum en cok belime yiyecegım inneden korkuyordum birde sondadan ama kiside korkulacak bişi degılmiş agrılı bi surec hastanede bant takıyolar hani ora mıkrop kapmasın diye o biraz dikişlerımı oturup kalkarken kenarlardan gerdıgı için canım acıyodu onu cıkarttıklarında baya rahatlamıstım ilk 3 4 gun yatıp kalkarken tualete falan gittiğnizde agrılar oluyor elbette ama dayanılmıcak bişi degıl ilkgün biraz agrınız fazla olabilir ona da zaten hemşireler siz ayaga kalkana kadar agrı kesici veriyolar serumdan eve geldiğinizde bir nebze daha iyi oluyorsunuz bol bol yürü banyo yap hep yattıgında daha cok acı hissediyorsun hareket etcegın zaman en geç 1 hafta senin için agrılı ve biraz zor gecer sonra kendin kalkar kendin yapsrsın işini ben 10 güne topladım kendimi annem benim yanımda 1 hafta kaldı ondan başka kimsenin yanında rahat edemediğimden mecbur ayaklanmam lazımdı onun gitmesine 2 gün kala ben kendim banyomu falan yaptım destek almadan kaktım isterseniz 20 dk sursun yataktan dogrulmanız kendiniz dogrulun ben öyle yaptım en 15 güne evinizi süpürcek konuma gelirsiniz.