Merv3665 Arkadaşlar 6. Haftadayım safra kesem alınmıştı normalde de midem bulanırdı şimdi de hamilelikten dolayi daha fazla bulaniyor mide bulantisina onerileriniz var mı?Bu süreçte her şeyden igreniyorum midem bulanıyor
Eska Merv3665 Bulantıların en yoğun olduğu haftalardasın bende bu ara okaliptus yağını keşfettim midem bulanınca onu kokluyorum hemen kesiliyor hiç yanımdan ayırmıyorum artık
Pinarx07 Merhaba bnmde 8. Haftam bitti midem cok bulaniyor benimde artik dayanamiyorum yemek görsem kusuyorum bu sekilde yasanmaz agliyorum surekli beslenemiyorum 😞😞
Merv3665 Pinarx07 normalde bende sütü her gün içerdim eti çok seviyordum fakat het şeyden igreniyorum midem bulnyr bi tek makarna yiyorum
Aysenes Benimde öyledi ama doktorum bi capsule ilac yazdi nasil bi ilacsa hic biseyim kalmadi ama ben belcikadanim isterseniz bi sorun belki orda da vardir ismi “Navalit”
Pinarx07 Aysenes turkiyedeki prilamla ayni gibi geldi soylediginiz ilac o ilkzaman iyiydi smdi oda yaramiyo hormonlar arttikca bulantida artiyio
Pinarx07 Merv3665 çok zor çok boyle olcagini tahmin etmiyodum bu kadar her kokuyu aliyorum midem fena oluyor nasil birseymis bu insanlar nasil dayanmis buna 😞
Aysenes Merv3665 evet cok kötu ben herseyden tiksinyordum hala tiksiniyorum ama enazindan smdi bi bos simit yada meyve felan yiyebilyorum yoksa agzima bisey koyamiyordum 😔
Aysenes Pinarx07 evet olabilir prilam bende cok duydum turkiyede insallah bende etkisi gecmez yoksa su dahi icemiyorum🤮