Tugce1803 hava123 çok basit şeyler aslında bildiğimiz sadece hiç bilmeyenler dediklerimi uygulayınca stres yapmadıkları için tutuyor😊hemen duş alma tuvalete yarım saat girme diyorum
Tugceecikk hava123 ben hamile kaldığımda 14. Gün çıkmamştı 16. Gün çıkmştı yani yükslse ble dediğin gibi idrara geçmyr kan vermştm 62 di düşün iki gün önce çıkmamıştı ama
Tugceecikk Saftorik biraz daha koyu olmalıymş canım c den daha koyu yarın olmazsam yine lh testi yapcam bakıym yumurtlamama göre yarın adet günüm kuzum
hava123 Tugceecikk Rabbim isteyen herkese su ezan vakti içinden bizede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin canımm dua edelim
sinber Tugceecikk ben de henğz olmadım ama kendimi hazırladım bnm de bgn 29 bitti diyelim artık bnm de senin gibi gündüz oldu oldu öğlene kdr olmazsam daha olmaz kuzum
Tugceecikk hava123 amin canım sağlıklı hayırlı evlatlarımz olsn bu ay olmasa ble bir gün olucak allahın iznyle inanıyorm ☺️🌸
Tugceecikk Blossom yaaa:/ olsun canım hayırlsı bizde olursak artık bir sonraki adete yine gün sayarız napalım tarihlermz hep aynı zaten
Hnfth Lfrgdn sizde var mı şuan gebelik 4gün kala kan versem çıkar mı Off Cuma günüde Doğum günüm sürpriz olsn istiyorum 😂😂🤭