Senuber Merhaba, Azerbaycandan katiliyorum) 3-4 haftalik hamileyim, Ultrasonda bebek gorunmedi (hamilelik yok yazildi) kan analizinde 3 -4 haftalik hamile oldugumu oyrendim. Bu haftalarda cinsel iliski olurmu?
beatrice00 Senuber beta hcg degeriniz kac? Bu kadar kisa bi zamanda kese bile gozukmez? Cinsel iliski bence ilk zamanlar olmamali kalp atisi vs duyulup herhangi bir sorun yoksa o zaman baslanmali
Cileklipasta Senuber kese henüz görünmez. Bi riskim olmamasına rağmen 12. Haftaya kadar önermedi doktorum.
Anonimmama Cileklipasta 12. Hafta mı risk olsaydı hadi neyse de benim doktorum öyle yasak koymadı bence dikkat edildikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum risk yoksa
beatrice00 Neslihanunel 6. Ay😆 kese beta hcg degeri ile alakali hafta olarak soylemek cok dogru değil aslinda
Cileklipasta Anonimmama yasak koymadı zaten, bebek ilk oluşumunu 12. Haftaya kadar tamamladığı için önermedi. Doktorunuz yasak koymadıysa sizlik bi sıkıntı yok.
Anonimmama Cileklipasta evet benlik değil. Arkadaşıma haftada bir önermişti. Herkesin değişiyor demek ki enteresan..