Samilmerve Şuan neler yaşıyorsunuz anlatın benim bazen vajinamda batmalar oluyor ağrım falan yok allaha şükür bir de göğüslerim ağrıyor sizler neler yaşıyorsunuz pazartesi keseyi göreceğim inşaallahhh🤲🤗😍
d190516 Samilmerve 6+2 haftalığım ara ara mide bulantım oluyo hafiften 6 aylıkta bi oğlum var 🙈2 gün önce ilk kontrole gittim keseyi gördü bebeği göremedi alttan bakayım dedi izin vermedim 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama ben haftaya cuma gidicem umarım boş dış gebelik falan değildir
Zynp01 Samilmerve canım göğüslerim çok şiş dokunamıyorum birde adet olaxakmşm gibi kasık bel ağrısı var şimfilik bu kadar
Berson Samilmerve iyi geceler benimde 4.haftam bitti 14 şubatta keseyi görücez inşallah sağlıkla büyüsünler 🙏🏻 Samilmerve
Elfnz Samilmerve 5+3 haftalik gebeyim. Dun kontrole gittim ultrasonla cok sukur keseyi gorduk🙏🏾 . 9-10 gun sonra kalp atisi icin tekrar kontrole gidecegim. 4. Haftamda adet olacakmisim gibi kasik agrilarim vardI fazlasiyla. Bu hafta cok rahatim. Asiri uyku halleri ve yorgunluk var sadece 😴
d190516 Samilmerve baktıramam çünkü vajinusmus vardı bende çatı muayanesinde bile ortalığı yıktım ama normal doğurdum epidural sayesinde
Zynp01 d190516 evet doğru ama o boş gebelik olur keseyi rahimde gördüyse dış gebelik olamaz onu demk istedm
Zynp01 Merveaksoy ya çok şükür yok ödüm kopuyor ama olur diye. Aralıkta bu lekelenme başlayan bi düşük yaptım çünkü
Merveaksoy Zynp01 canım bana biraz bilgi verir misin çünkü iki üç gündür kahverengi akıntım geliyor sürekli ve kasık ağrım var . Nasıl oldu senin
Rumeys 5+2 yiz benimde kasıklarımda batma ve göğüs ağrım var. progesteron 12.5 çıktı sanırım 20 ve üstü olması gerekiyormuş o yüzden Progestan kullanıyorum günde 1 tane
Zynp01 Merveaksoy canım bnm karışık oldu biraz 5-6 haftalık hamileylen bi pazar günü ağır grip oldum ptesi dayandım ilaç içmedim.salı doktora gittim ateş 39.2 ve ogün ilişki olmuştu kahverengi leke geldi beden olduğunu anlayamadık ateş enfeksiyon da olabilirmiş ilişki de.doktor yarın devam ederse progestan vercem dedi. Ertesi gün kırmızı oldu ama az az geliyor progestan verdi içtim ama O gece düşük yaptım inanılmaz kötüydü o ağrıyı anlatamam sana.
yaseminmercaan Selam annişler😍 benim de kasıklarımda ara ara ağrı oluyor, göğüslerim şiş ve bazen de uykulu ve yorgun hissediyorum kendimi. Mide bulantım yok şimdilik🙊
Kubraaa1 Kizlar 4+4 hamileyim persembe gunu yani 6 subatta randevum var karnimdan mi bakarlar alttan mi