Ftma_izmr Haticemre21 ona da bakayım canım ne zormuş bu bebek arabası, bizde kraft leon ile joie arasında kaldık çıkamadık işin içinden Doğuma kaldı 1 ay 😁
Haticemre21 Ftma_izmr sizin yine 1 ay kalms bnm 36 haftam bitiyo persembe gnu ve bebegm cok aceleci ama yarn alcam artk yeter 😅
Ftma_izmr Haticemre21 benimde 34 bitiyor 2 güne canım şurda 2,3 haftanın lafımı olur 😊Valla gaza geliyorum şuan bende bıktım bakmaktan eşimde isyana bağladı artık bizde birini alcaz 😅😅
Haticemre21 Merve_278 bu modele puset girdigi icin dir belki iç ufakligi flaan. Hayırlısı artk yarn gidicem 2 modelden birini alcam artk 🤗🙏
zhraaaa ben de bakiyorum ama litetrax 3 için denge sıkıntısı oluyor yazmislar diger basliklarda o yuzden 4 alicam sanirim
Tgb060919 Deletedmom317 Joie Chrome modeli var bir de. Onun hakkında bir fikriniz var mı? Şu an 1800 TL ama yarın %29 indirim 2000 TL üzerinden yapılacakmış. Yenidoğan puseti dahil değil ama çift yönlü kullanılabiliyor. Ben de litetrax4 ile Chrome arasında kaldım.
Deletedmom317 Tgb060919 bende chrome modeline bakıyordum suan. Sanki bi yasa kadar uygun dayanıksız durmuyormu? Aslında cift yönlü olması çok iyi
Tgb060919 Deletedmom317 evet 2000 yazıyo normalde üstünde ama sarı etiket vardı 1800 Dü. Yarın 2000 üzerinde olur indirim dediler.
Tgb060919 Deletedmom317 bana da çift yönlü olması çok cazip geliyor. Dediğiniz gibi eşim de biraz dayanıksız buldu. Ben pek fark göremedim
Tgb060919 Deletedmom317 kararsızım. Joie de indirim var diye bakıyorum ama bi yandan acaba başka markalarda daha iyi modeller var mıdır diye de aklım kalıyor 😀
Deletedmom317 Tgb060919 traveller çocuk büyüdükçe kullanışsız oluyor ama. Sallanmaya başlıyor zor taşıyor
Kuzeyzeynep Deletedmom317 ben aldım chrome modelini çift yönlü sürüşü de çok rahat tavsiye ederim. Durduğun yerde 360 derece dönebiliyosun
Tgb060919 Kuzeyzeynep ek olarak puset aldınız mı? joie nin herhangi bir puseti uyum sağlıyor mu? Bizim de deneme şansımız olmadı.