Glstnt Deletedmom317 litetrax 4 modelini 1500 e almıştık e bebekten indirimdeydi. Bu ay daha güzel bir indirimi var onu takip edin bence. Tüm modellerinde var indirim.
Yagmurferdic Deletedmom317 canım bana hediye geldi kuş gibi hafif tek elle bile açılıp kapanıyor. Tam yatar pozisyon falan da oluyor siyahı. Daha kullanmadım ama çevrem çok memnun kullananlar
Merve_278 Deletedmom317 1350₺ e bebekten aldım. bunu tercih etmemin sebebi içi diğer modellerine göre geniş olması. pusetsiz aldım ben.
Yagmurferdic Deletedmom317 bizimde indirimden aldılar çift yönlü değil ama puseti bize dönük oluyor büyüdükten sonra zaten ters sürülmeyi sevmiyorlar etrafı izlemek istiyorlar. Hiiç tereddüt etme çok begendim ben
Glstnt Deletedmom317 ben de çift yönlü değil diye çok düşünmüştüm ama en içime sinen araba da o oldu.
Glstnt Deletedmom317 evet pusetiyle tercih ettim ben ilk zamanlar oto koltuğu olarak da kullanırız diye.
Deletedmom317 Glstnt ebebekte suan pusetlisi 1900 fiyat yükseltmişler resmen yarın indirim varya. Yani sizin fiyata denk gelcek demkki
Glstnt Deletedmom317 1800 dü indirimsiz hali ben alırken. Hamileliğimi öğrendiğimden beri takip ediyorum neredeyse. Yazın indirimsiz 1500dü sonra sürekli arttı fiyatı yüzer yüzer 😂
Glstnt Deletedmom317 gayet iyi yine de indirimi. Model konusunda kararsız değilseniz alın. Ben mağazadan sipariş verdim ama benim de kargoyla geldi o anlamda bi sorun falan da yaşamadım.
Glstnt Nasıl resim ekleyeceğimi bulamadım kusuruma bakmayın ama joie litetrax 4 yazınca çıkıyor internette. Bendeki gri olanı. Ftma_izmr