Minigim_ Nslhn2019 valla bende anlamadım canım doğuma kadar nasıl olcak bilmiyorum artık boyu gayet ıyiymis kilosu için biraz takıldı her doktor bir olmuyor sanırım. ilk kızımda sorun olmamıştı ama 🤔 kafam karıştı burda
Elif_t Glzr123 32+6yız beş gün önce 2057 gramdık, çantayı bu hafta hazırlıcam. Sorunlarım, bacağıma kramp giriyor yoruluyorum hemen şükür başka bi şey yok bi de doğum yaklaştıkça korku sarmaya başladıı🙈
Nslhn2019 Minigim_ senin kide gayet iyi 31 haftalık bebek boyu 40-41 cm boy 1500 gram kilo ideal varya zaten Bebek 2500-2800 olsa yeter büyür valla ben düşünmüyorum artık kilolu Bebek sağlık kı Bebek anlamına gelmiyor bende karnımda sertleşme sinirimi bozuyor sende oluyor mu ? Kasık ağrı ?
Minigim_ Nslhn2019 ilk kızımda 2800 falan ancak doğar diyodu doktorum 3200 doğdu bazen usg yanılabiliyor sanırım evet kasık ağrım oluyor benimde nst girdim bugün normal cıktı baş aşağı duruyor sanırım o yüzden benim ikinci doğumum olucak sanırım birazda o yüzden ağrım oluyor.
Yenianne65 Nslhn2019 kasılmalarınız nasıl oluyor ağrı oluyor mu benim sol tarafım tamamen boş sağ tarafım acayip kasılıp ağrı oluyor
Nslhn2019 Yenianne65 benim sağ sol aynı eşit ağrı oldu şimdi bugün kafa aşağıda dedi yani aynı sanki ama geçen solda oldu mesela pozisyona göre galiba karnım. 2 günde sert oldu ara ara sende o var mı
Yenianne65 Nslhn2019 evet Ya çok sık oluyor bende sağ tarafımda ağrı oluyor hep bazen yürüyemiyorum bile
Nslhn2019 Minigim_ ben. Taktım karın neden arada sertleşir böyle değildi göbeğim ama aksi birşey olsa bugün herşey Çıkardı.
Nslhn2019 Yenianne65:( sağlıkla elimize gelse 🤲🏻 Bende böbrek büyümesi de oldu hala böbreğim 2.drece şiş 3. Dereceye çıkarsa stent takışacak diyorlar onun ağrısna da katlanıyorum yani zor anne olmak 🌸🙏🤲🏻
Elifdmrylmz 32+6 dan selamlar 😃 bu gece 33 oluyoruz Allah'ın izniyle az kaldi❤🤗 bende gündüz yoğun uyku gecede rahat edemediğim icin uykusuzluk var bir haftadır sizde ne var ne yok guzel annişler 😃
Elif_t Elifdmrylmz günümüz aynı uykusuzluğu yazmayı unutmuşum bende de aynı durum var🤦🏻♀️ Ne zamandır rahat bi uykum yok, doğunca hiç kalmayacak diyorlar😂🙈
Elifdmrylmz Elif_t aa ne guzel cinsiyeti ne bebisin 😃 aynen yaa dogumdan sonra hic uyku olmayacakmis biz simdiden prova yapiyoruz diye düşünelim 😜😂
Gizeminik Minigim_ benim de bugün kontrolüm vardı 1500 31+3 üm çokmu az acaba ya drumda küçük dedi morelim bozuldu biraz😑
Nslhn2019 Benim kız gece sabaha kasar oynuyor bende uyku yok oturarak uyuyorum gibi ruh gibi olsun sabah kalkıyorum uyuyor tam yaramaz