mertinannesii https://www.resimag.com/i/18e79710cc7 Kızlar bu tulumları netten alacagm ama sadece 6 ay yazıyor bilen anneler vrmı acaba 6-9ay arasımı kullnlyr yoksa 6aya kadr mı kullanlyr
Nevinnn Önemli olan boyları kaç cm gelince bebekler çabuk büyüdüğü için o sıkıntı olabiliyor ben pijama aldım patikli e bebek siteden 6 ay seçtim 68 cm geldi öyle yaziyo yani mertinannesii
Rukiye2709 mertinannesii oğlum yarın 4.ayına girecek şuan 9 aylıklar oluyor 3 6 aylıklar ufak geliyor çok ufak şeyler alma. Çok tulum da almayın boydan kısa geliyor bazıları
LittleAnne 6 aylık bebekler için demek yani ilk doğduğunda büyük gelir ama iri bir bebekse 4-5 aylıkken giydirebelirisin bebeğinin gelişimine bağlı 🤷🏻♀️
LittleAnne mertinannesii yani şöyle 6 aydan önce büyük gelebilir ama yinede giydirebilirsin tamamen bebeğinle alakalı 🤷🏻♀️
Aysse-03 Lacivert yakalı olan bana küçük gelmişti bende 3 aylık olanı vardı onu aldım cok güzel tavsiye ederim
mertinannesii Teşeekkrler hanımlar tavsiyelere uyacagm Talentedmom Gamzemehmet Deletedmom317 Talentedmom isranuroz
Talentedmom mertinannesii 6 aylıkkken ayaklı olanlar pek kullanılmıyor iyice büyümüş oluyorlar bence ayaksız olanları tercih etmelisin
Gamzemehmet mertinannesii canım Sana tavsiyem ayakları olmayn tulum olsun boylaninca giyemiyor bunu ayaksiz tulum al alirsan
Talentedmom Gamzemehmet ben 0-3 ay sadece ayaklı tulum aldım 6 aylık olunca yaz oluyo buralar kısa tulum giyer artık