[silindi] Kizlar 14+4 haftalik hamileyim bugun ates basiyor ya cami falan actim ama atesimmi var acaba diyede dusunuyorum ates olcerim yok sizce normal mi yoksa hastanelik bi durum varmi
Sipanin_anasi Mens olamadigin her ay bu basmalari yaşayacaksin. 8. Aydayim kara kışta terliyorum 🤣🤣🙈🙈[silindi]
Muge0609 [silindi] Ben atletle Yatıyorum Elimden Gelse Kombiyi Kapatacam Sadece Ateş Basmıyor Terliyorumda Kış Günü Askılıyla Çıkacam Dışarı O dereceyim Bende 15+5im Geçmiyor. Ayaklarımın Altına Buz koyacam O Derece 😂
Pembepanterr [silindi] ben 29 haftalığım geceleri atletle yatıyorum artık sıcak basıyor 😂😂 eşim bazen kolu falan değiyor yatarken o bile sıcaklatıyor beni ki karnımda yok yani kiloda almadım ama hormonlar sanırım 🤷🏻♀️
Nil35-5 Sipanin_anasi al bndende o kdr. 38 haftayım. Evde kalorifer açıyolar ben çaktırmadan kapıyorum 🤣🤣şükür diyorum iyiki son aylar yaza denk gelmedi
Tusubasa Sipanin_anasi hahaha bendede var aynisi 38. Haftadayim ayaklarim örtülmeyecek petekleri kapatiyorum bildiğin perişanlik bendeki 😂😂😂
MD2020 Ben hamile olduğumu bilmiyordum yaz dönemiydi klima hep 16 derece de uyurduk sürekli ateşler basıyodu klimanın karşısına askılıyla geçip uyumaya çalışırdım 1 hafta sonra test yaptım 5+2 hamileymişim 🤩
Tusubasa [silindi] bide yaza geliyormuş senin doğumun aAllah kolaylik versin canim 😍 çarşamba günü son benim üşürüm falan herhalde artik 🤭😂
Tusubasa [silindi] saolasın tatlimm rabbim hrpimizin yardimcisi olsun saglikli sıhatli kucağimiza alalimmm 🙏