Adadefne Kızlar 32 haftalığız dr a gittik bugün makat gelişi dedi değişebilir tabi dedi ama bebeğimin hareketlerini tam hissedemiyorum yani tekme gibi değil de sıkışma gibi gerginlik gibi hareketler duruşundan dolayı mı böyle var mı aynı durumu yaşayan?
Medine_1992 Adadefne aynı durumdayız canım 32 de gittim makattı 34 olduk görecez dönmüş mü ama sanmıyorum
Pembepanterr Adadefne ayakları aşağıda olduğu için aşağıda hissedersiniz ben öyle hissediyorum doktora sorsaydınız keşke hareketlerini 😊
Medine_1992 Adadefne canım hep sağımda hareketleri eskiden çok harekerliydi ama şimdi yeri dar sanırım sert tekmeler hissetmiyorum artık
Adadefne Pembepanterr ya dr dan önce baya hareket hissediyordum sonrasında azaldı gibime geldi belki de psikolojiktir bilemedim
Adadefne Medine_1992 evet benim de öyle bi de vajinama vuruyo sanırım bazen çıkıverecek diye korkuyorum 😀
Medine_1992 Adadefne canım benim vajina ya vurmuyor işte tam poposu üstüne oturmuş ve tüm ayaklar eller sağda kafa midede yani benim sağ tarafımı çürüttü 😁