Eros 7 haftalık hamileyim 2 gündür belim cok ağrıyor yerimden zor kalkıyorum resmen bu durumu yaşayan var mı
nurmerve Eros bende 6+2 haftalık hamileyim en başından beri bende de var bel ağrısı 2 dk ayakta kalayim hemen başlıyor. Ama bel ağrırsa çocuk erkek diyolar ne kadar doğru bilinmez tabii
ozgei Eros ben de 8e girmek uzereyim 2 gundur bel ağrım var, aşırı şiddetli değil, kontrolume 3 gün var daha, bel ve kasık ağrısı olabilir demisti doktorum ama elimde değil endişeleniyorum 😑
Esra-akk96 Bende 8 haftalık hamileyken bel ağrısından doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum şiddetli ağrıları göz ardı etmeyin bi doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim
Eros Esra-akk96 bugün gittim doktora bebis iyi istirahat et dedi bol bol. Her hangi başka bisey demedi
nurmerve Eros aynen canım bende öyleyim korkuyorum Allaha emanet onlar. Birde sende yapışkan akıntı oluyor mu
Eros ozgei benim biraz şiddetli tutulmuş gibi böyle yatıp kalkarken cok zorlanıyorum. Şiddetli değilse sorun olmaz kaşık ağrısı bel ağrısı karin ağrısı normal hafif hafif