Deletedmom137 Kızlar ara sıra burnum kanıyordu pek takılmıyordumda şimdide fazla kanamaya başladı tedirgin oldum gebelikte normalmi acaba yaşayan varmıı
SedaveSusam Deletedmom137 bende normal diye duydum kuzum ama senin arttıysa bir görün doktora her gebede olan bişey değil sonuçta belki kanında bişey falan eksiktir benim burnumdaki kılcal damar çatlak olduğu için kanıyor ara sıra ama senin böyle bi sorunun yoksa danış mutlaka
Purple13 Deletedmom137 benimde çok kanıyordu canım geçmesse yaktır demişti doktorum haftalar ilerledikçe azaldı geçti.
Gzemarss Gayet normal dedi doktorum artan kan basıncı nedenindenmiş kafani arkaya doğru değil ön doğru eğ kan boğazına genzine kacmasin
Merveeeemmm Deletedmom137 ben ilk hamileliğimde yaşadım canom😢 durup dururken akmıyordu eşimle yeni evliydik bir ay içinde hamile kaldım birbirimize alışmadık sürekli sorun yaşıyorduk ve ben üzülünce burnum kanıyordu Çeşme’den akarcasına 😭 mutlu olduğumda akmazdı
Merveeeemmm Deletedmom137 bak bu ikinci hamileliğimde öyle olmadı ☺️ Daha başındayım ama. Çok şükür daha iyi geçiyor
Symirna Deletedmom137 merhaba canim benimde ayni sorunum var dr normal demisti.hersabah kalktigimda pecete de muhakkak kan goruyorum ici cok ama cok kuruyor.buranin mevsimine vermistim ilk baslarda ama netten de arastirdim gayet normalmis.onemli olan miktari ve yogunlugu sanirim.cok gecmis olsun🙏🏻