Mevaaaa5555 Kızlar çatlatma iğnesi sonrası progestan ilacı verdi doktorum düşük olmasın diye. Halsizlik var birden ateş basıyor elim ayağım titriyor ilacın etkisi olabilir mi hiç bunları yaşayan oldu mu aranız da
Bsr25 Mevaaaa5555 Fitil olarak kullanırsan rahatlarsın ben 3 aydır kullanıyorum eğer içmek isterse yatmadan 2 dk önce iç hemen uyu
Nshkn357 Mevaaaa5555 o ben neler yaşadım inşallah benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın elim ayağım titredi baygınlık geçirdim kaç kere hiç başımı yastik kaldiramiyodum çok kötü birşey Dr dediğim de normaldir falan diyodu çok şükür atlattık o günleri sizde kazası kazasız belasız sağlıklı atlatırsınız inşallah
Fatma8988 Mevaaaa5555 evet ilacın etkisi fena tansiyon düşürüyor çünkü. Fitil olarak kullanabilirsin yan etkisi coksa. Benimde öyleydi söyleidm doktora fitil olarak kullan dedi
Mehtapakgl Mevaaaa5555 kuzum halsizlik uyku hali baş dönmesi yapıyordu. Ama ateş basması yapmadı bana. Klomen kullandıysan o sıcaklık yaptı bende. Kullandıysan onun etkisi olabilir.
Bsr25 Fitil olarak kullanırsan rahatlarsın ben 3 aydır kullanıyorum eğer içmek isterse yatmadan 2 dk önce iç hemen uyu
Anne--cik Oluyor bende kullandım 1 aydir kendim biraktim ama cok vucudum titriyordu bas dönmesi uyku hali cok zorladi beni evdede çocuk olunca doktor devam dedi ama ben 3 4 gündür içmiyorum ama sen ic😂😂😂
brcaky Oral yolla kullanılınca içindekş bir etken madde yüzünden yan etlileri fazla oluyormuş bu yüzden doktorum bana gece yatmadan önce 1 tane fitil olarak kullan dedi çok şükür kullandığım süre boyunca yan etki yaşamadım hiç