Aselinannesi1
http://www.cocukaile.net/esinize-ayna-olun-duvar-degil/
ayna olarak görmeliyiz birbirimizi belki de . Gözaydınlığı eş ve zürriyetler istiyoruz Yüce Allah’tan 🌷
Tabi birlikte olacak bu , ortak kararla .
Eşimle sözlüyken ortak karar aldık , toplantı odamız olmasa da toplantı masamız olsun diye , istediğimiz , kırıldığımız , anlayamadığımız , bütçe, vs ikimizi ilgilendiren konuları bu masada konuşuyorduk , başlarda kağıt kalem bile kullandık ikimizde planlarımızı oluşturduk İnşAllah , zaman bazen planlardan başka yerlere sürüklese de bizi bu ortak kararla oluyordu . Keyfi konular da ise onun isteği benim önceliğim olsun istiyorum, evin Reisi o benim gözümde . Zor imtihanlarımız oldu , dua ile başlardık toplantıya , huzurla biterdi çok şükür . Zamanla evlatlar da yerini alır İnşAllah ♥️ Olumlu düşünüp birbirinize duayı esirgemeyin🥰
bir de ricam ettim aşağıdaki duaları okuması için ;
ما شاء الله لا قوة إلا الله بالله
“Mâşâllâh lâ kuvvete illâ billâh” (Allah’ın dediği olur. Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur) derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Beyhakî, Şuabü’l-Îmân, IV, 90, No: 4370)
حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ ✪ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيرُ ✪ غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَاِلَيْكَ ٱلْمَصِيرُ
Türkçe Meali (anlamı) Allah bize yeter, O ne güzel vekildir, (Ali imran Suresi - 173)
ne güzel yardımcı ve ne güzel dosttur, (Enfal Suresi - 40)
Bizi bağışlamanı diliyoruz, Ey Rabbimiz dönüş yalnız sanadır. (Bakara Suresi - 285)