Nadye edaaltun bebeğiniz kaç haftalık bi de kesin hidrosefali mi ventrikül genişliği teşhisi mi kondu
Snamp edaaltun bı tanıdığımin da başına geldi aldırmak istemedi arkadaş doktor doğsada yasamZ demiş beyni su topluyormus
Bebek edaaltun hıdrosefalı ne bılıyorsun demi canım bebeğin kafası büyüyor su topladıgı ıcın ve belınden asası tutmuyor görmüyor konusamıyor kendını bilmiyor bebek. Cok zor bısı
Ayse13 Bebek edaaltun hidrosefali hastası öğrencim var anne karnında 5 aylıkken belli olmuş doktorlar hem zihinsel hem bedensel engelli olur demişler çocuğun bedensel engeli yok doğumdan sonra yanlış müdahale yapılmış oyalanmış aile hacettepede şant takılmış daha sonra şimdi benimle gayet güzel konuşuyor mental yetersizliği var hastalıktan dolayı unutkanlık var bir de görme de ve konuşmada sorun yok ... Rabbim hepimizin bebeğine şifa versin Allah yardımcınız olsun ...
Bebek Gencdal2 ayyyy çok kötü, spida bifina felc bırakıyor düzelme durumu yok 😞 allah yardımcın olsun.
BaharCatay Benim bebeğimin hem hidrosefalisi vardı hem tümörü vardi ve hamileligimde bilinmedi yasinin dolmasına 20 gün kalmaya kadar yaşadı inan böylesi daha zor
Gencdal2 Gencdal2 BaharCatay Allah sabır versin bende çok kötü durumdayım aldırıp aldırmama konusunda karar veremiyorum
BaharCatay Gencdal2 eğer tek sıkıntı hidrosefalisi varsa onun tedavisi var doğar doğmaz bebeğin durumuna göre şant takılıyor o aletin sayesinde de ömür boyu rahatça yaşar
Burcu1626 Gencdal2 gerçekten sizin için karar vermesi zor bir durum ama inanmayı falan geçtim ne olursa olsun onun bir canı var bırak doğsun buna sen karar verme derim ömrü nefesi ne ise onu yaşasın kürtaj bana katletmek gibi geliyor eğer anne sağlığına zarar vermiyorsa
edaaltun Allahtan ümit kesilmez benim bebeğime de karnımdayken engelli olacak şöyle olacak böyle olcak bilmem ne dediler oğlum doğdu şimdi gayet sağlıklı bi sağ ventrikülde genişleme görüldü o da takibe alındı duanın açmauacağı kapı yok evvela tevekkül 🙏
edaaltun Gencdal2 35. Haftada belli oldu bizim öncesindehiçbişey yoktu beyninde kanama olmuş durmuş sonra genişlemeler vs. Göründü
Gencdal2 BaharCatay hayır işte keşke tek o olsaydı anan sipina bifida da varmış ve en ağır derece de dediler 😢
MuratZeynepDiner Gencdal2 canm Allah yardmcn olsn kesin mi ultrasondamı gördüler.yanılma payları yokmu