Deletedmom0990 21 hafta olduk oğlumla bugün tekmeleri falan hissediliyor artık Ankara dan yazıyorum kızlar siz de durumlar nedir 🙄birde wp grubu mu oluştursak acaba nasıl fikir 🤔😄
zntrkn Deletedmom0990 kızlar benimde 21+1 ❤️ Ama 101 kilo ile hamile kaldım ben karın çevremde yağ tabakası çok var. Ben sadece karnımın içinde birşey oynuyormuş gibi hissediyorum. Tekme gibi değil kıpır kıpır gibi ama gün içinde birkaç kez normal mi ki?
sevgicaner78 Haftadan beri hissediyorum son 8 gündür aşırı hareketli hiç durmuyor boncuğummm😍 dünyanın en en güzel duygusu bin şükür 💜
Canacan Ben yarın 21 haftalık olacağım ama iki gün önce aşı oldum hareketleri sanki biraz azaldı gibi geliyor yada ben kuruntu yapıyorum biraz 🤷🏻♀️Bilemedim
Deletedmom0990 Canacan zaten her günü birbirini tutmuyor ki bazen çok hareketli bazen az kuruntu etme gönlünü ferah tut canım 😁
Deletedmom0990 zntrkn normal canım bende günde 2-3 kez hissediyorum tekmesini o kıpır kıpır oynaması daha çok oluyor bu ara
Canacan Deletedmom0990 aslında bir haftadır düzenliydi hareketleri o yüzden endişeleniyorum Pazartesi doktora gideceğiz hem kontrole hemde detaylı için herşey yokundadır umarım ❤️