tugce0606 Merabalar 10 haftalık hamileyim isteğe bağlı sezeryan olmak istiyorum yalnız bı yandan korkuyorum da tabi en sağlıklısı normal doğum ama yapamam gibi geliyor sezeryan dan da sonrası için korkuyorum karın bölgemde kilo kalırsa sarkarsa diye karnım hep kalırsa diye 🙄 bide sezeryan sonrası kilo verimi zor mu oldu nasıl oldu sizlerde acaba?😊 teşekkürler.
Hamileanneler_25 tugce0606 valla hiç korkma kilo yanından doğum yapan çevremdeki kızlara bakıyorum hepsinin ne karnı kalmış ne bisey dümdüz olmuşlar doğumdan sonra korse kullanırsın zaten yediklerinede dikkat edersin sarkma falan da olmuyor kimsede duymadm yani . Normal doğum yaptığım da o an karnım inmisti benim dümdüz oldu yumuşack karnım oldu balon söner gibi . Sezaryen sonrası da dikişler iyileşince korse önerir doktorun zaten bende sezaryen olcagim 37 haftalık hamileyim önemli olan bebekler sağlığı cnm gerisi boş
Ozgesn tugce0606 ilk gebeliğimde 51 kilo ile hamile kalıp 82 kilo ile doğuma gitmiştim kabus gibi geliyordu aynaya baktıkça . Zorunlu sezaryen olmuştum 2.5 ay içinde 53 kiloma geri döndüm doğumdan 10 gün sonra falan 7-8 kilo gitmişti zaten sonrasında korse kullandım göbek falan kalmamıştı ve 30 kiloyu asla veremicem sanırken 2.5 ayda eski kiloma donmem beni cok mutlu etmişti . Şimdi ikinci gebeliğim aradan 7 sene geçti 68 ile hamile kaldım suan 25 haftaya girmek üzereyim 9 kilo aldım Mayıs bası doğum o zamana kadar 5-6 kilo daha alırım sanırım diyorum . İlk gebelikte cok almıştım bunda maximum 13-14 kg arası almış olurum toplam sanırım . Korkmayın gidiyor göbekte kilo da 🎈❤️
Cileklipasta tugce0606 18 kilo aldım 2 hafta sonra 13 kilonun gittiğini gördüm tartıda. Ve hiç göbeğim yok. Korse falan da kullanmadım ayrıca 🤷🏻♀️ Ama normalde de göbek bölgemden kilo almam etkisi var mıdır bilmiyorum
Saraalp tugce0606 11 kg aldım toplamda, 15. gün tartıldım 7 kg gitmişti, şimdi 4 kg kaldı onuda zamanla veririm diye düşünüyorum, verirsiniz zamanla, sağlıkla gelsin bebeğiniz 💐
Halecvs Hamilelikte 20 kilo aldım sezaryen doğum yaptım 10 kilo verdim doğumdan sonraki 1 hafta içinde:) karnım biraz kaldı ama korse kullanmaya başladım inş kalmaz 25 gün oldu doğum yapalı
tugce0606 Ayy inşallah hepimizin ki 🤗 Hamileanneler_25 evet çok doğru inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz evet en iyisi düşünmeyim 🥰