Melekk3434 23 Ocak 7.97 25 Ocak 36.08 27 Ocak 92.06 29 Ocak 134.06 1 Şubat 224.93 Kızlar neden çok yavaş yükseliyor. Böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı ? Lütfen bir şey söyleyin 😔🤲🏻
Senaburak Melekk3434 2 gün ara ile bir öncekinin iki katına cıkmıs olması gerekiyor zaten de öyle olmus. Ne kadar tahlil vermişsin boşuna kendini yoruyorsun
Aybukeayberk Melekk3434 Canım bence başka bir doktora daha git. Benimde hiç iki katı artmadi ama iki gunde yüzde 60 'ın üzerinde olması yeterli demişti doktoeum. Su an 18+2 olduk rabbime şükür.
superrmomy Melekk3434 canım benim bu şekilde artış olmuştu boş gebelik tanısı konuldu doktorlar daha yüksek degerler bekliyor emin olmak icin ama suan kesin birsey yok sağlıklı gebelikte olabilir
gmzmg Melekk3434 doktorunuz matematik bilmiyor sanırım ? 72 saatte %100 artış istenir. 48 saatte ise en az %60-70 yeterLi görülür. Sizde ise son iki günde %70’e yakın artış var. takibe devam edin ve aynı saatte ölçüm yapın.
Melekk3434 gmzmg 29 ocaktan 1 şubatta ama o değer. 3 günlük.. gmzmg doktor kürtaj diyor sağlıksız gebelik diyor
sinber Melekk3434 daha şimdiden bu değerlere göre kürtaj diyorsa hiç durma doktoru değiştir derim canım
Pnrr06 Melekk3434 hiç durma doktoru değiştir doktorlar artık kasap olmuş resmen tamamen bir şeyin sonucuna varmadan kürtaj yapalım ne demek ya gitme başka doktora git
Blossom 3 günde bir bile iki katına çıkmamış arkadaşlar. Tarihlere dikkat edelim. Birkaç gün daha gözlemleyin. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir.
Blossom Melekk3434 geç döllenme gibi bir durum varsa bilemiyorum tabii ama önemli olan doktorun ne dediği. Emin olmak için başka doktora da gidin derim.
Aybukeayberk Benimde öyleydi 900 den 1600 oldu 4 gün sonra 6.400 olması gerekirken 4.600 çıkmıştı ama bir sorun görmedi doktorum bilemiyorum.
Melekk3434 sdnrkya adet tarihine göre 5 haftalıksın dedi. Ama değerin çok düşük dedi. Zaten beş haftalıkken bu değer olmaz dedi
Melekk3434 superrmomy bilmiyorum çok korkuyorum kürtajdan kendiliğinden düşmez mi sağlıklı olmadığının garantisini veriyor 😔
superrmomy Melekk3434 ben kurtaj olmadım şanslıydım iyi bir doktora denk geldim ilk gebeliğim oldugu icin oda kendiliğinden düşmesini bekledi 9 haftada dusuk yaptim canim dusmeseydi belki kurtaja alabilirdi insallah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci ilk gebeliklerde boyle sorunlar olabiliyor