Rukiye1006 17+4 olduk bugün cinsiyetimiz netleşti bı prenses bekliyoruz Allah'ın izniyle . İsim arayışına girmiş bulunmaktayım Asel ismi hoşuma gidiyor yanına ikinci bir isim ne koyabilirz yada farklı önerisi olan varsa yazarmisiniz 😇
pink01 Rukiye1006 20 bebek tutsan 21 i asel artık 🤦🏻♀️ destina ismi güzel anlamı eski yunanda ırmak tanrısı asopos’un su perisi kızlarından birisiymiş
Purple13 Rukiye1006 Vera yada mevsim çok istiyordum ben. Sıkıntılı bir anımda eşim bu bebek bizim nefesimiz olucak dedi.hoop nefes oldu. Vera çok güzel bir isim bence.
Tugbaztrk Purple13 bende ilk haftamdan nefes alma sorunu yasamaya basladım, bu kız benden ilk nefesimi aldı dedim nefes olcak bizimkide🥰
Merve_kucuk Rukiye1006 Kızkardeşimin adı Mihra Nur 😊 Bi kaç annelerde senin gibi post açmıştı onlarada yazmıştım. Ve yazdığım kişilerde mihra ismini bırakmış😊
Zeeehra Yaren2019 Hayir. Orjinal isim Sara, ama turkce diline Sare olarak gecmis. Hangisini kullanmak istediginiz size kalmis, anlamlari ayniya cikiyor
Mororkide Bu zamanda ayşe fatma daha farklı bence herkeste aynı ısımler hastaneye gıt sıra yazan ekranda alt alta asel beren lına 3er 5er tane😂🤣😂
Mororkide Rukiye1006 bı degısık ısımde ben soylıyım kızımızda esım cok ıstedı koydurmadım bu kız olursa koycam dıyo BİSMİŞAH
Selfatmanur Rukiye1006 inanır mısın canım bilmiom ama posta girmeden önce aklımdan asel ismi geciyodu girdim ki öyle yazmışsın bence tekbaşına asel çok güzel tek isimden yanayım ben🤗😂
Reyhan2805 Rukiye1006 tek tavsiyem asel koyma o kadar çok ki asel koyan. Ben de düşünmüştüm vazgeçtim. Bir de Aysel ismine benzetip diyen de oluyormuş. Biz Ahsen e karar verdik..
Halimemermertas Rukiye1006 bu sene herkes asel koyma yarisina girmis gibi 🙄 Hifa isminin anlamida araştir derim benceeee 😊
Tugbaztrk Rukiye1006 nefes olcak benim kızım🥰 baska düşündüğüm efsane vardı, venüs vardı, ayza vardı canım.