Pares 29+3 haftalık hamileyim doktor 1 hafta kadar geri dedi bebeğin normal bebeklere göre küçük olabilir dedi 1 kg ağırlığı şimdi moralim çok bozuldu Doğuma kadar bebeğim kilo alır mı sizce😔
Biranne00 Pares tabiki alır canım ben çok fazla kişiden duydum gebelik boyunca gelişimi önceden bir hafta geriden gelip annenin beslenmesine dikkat etmesiyle beraber normal haftasından önde giden bebeklerin olduğunu. Bebeğe en çok kilo aldıran şeyin kaşar peyniri süt ve muz olduğunu duymuştum. Bide burda bir iki postta denk gelmiştim bebeği zayıf olan annelere doktorları günlük 2 bardak nesquikli süt önermişlerdi canım sıkma canını beslemene dikkat et eminim ki bebek büyükdükçe normal haftasıyla uyumlu olur 😇🥰
Dibeee Pares 1 hafta geriden geliyordur benim kızımda öyle dediler son aylarda tamamladı ki gelsede bişey farketmez canım saglıklı olsunda kilo hic onemli degil 40 na kadar oyle büyüyorlar ki 3 500 dogan da aynıoluyor3000doganda aynı oluyor o yüzden takma
Smraozn12 Pares cnm hiç canını sıkma bnmde önden giderdi 27de 1300 29da fln 1900du ama suan durdu 36da 2550gr 1hfta geri dedi minyon dedi doktor. Yani hiç kafana takma bazen önde giderken durabiliyor geriden gelirken de önde cıkabiliyor 1hftadan bişi olmaz sonuçta gelişim geriliği değil saglklı olsunlar da kilo doguncada alınıyor minik bebek daha cok kilo alır ☺️
Dilaranne Pares ben inanmıyorum artık geride önde lafına kaç doktora gittim hepsi bebeğin iri şöyle böyle dediler Çarşamba gittim doktor pazartesi gel tekrar bakalım kilo almış olursa eğer sezeryanla alırız dedi ve benim pazar gunu doğum başladı gideceğim gün pazartesi yani kontrol olduğu gün bebeğim bı doğdu yavrum 2.800 minnacık bişey kuvoze alınacaktı izin vermedik sıkma canını son ayda zaten çok hızlı kilo alıyorlar
Pares Biranne00 içimi rahatlattın çok teşekkür ederim aşırı sıkıntılı hamilelik geçiriyorum aylarca kustum ve hala bulantı kusmam devam ediyo çok dikkat ediyorum beslenmeme umarım bebeğim kilo alır🙏
Dibeee Pares bana doktorum cubuk krekerle doguma gelen var demişti bebek zaten alcagı kiloyu alıyomus yani 9 ay midesi bulanır 4 kilo cocuk cıkarsa da varmıs kıloya fazla takıma canım
Mekamu Bir hafta hiçbirşey değil bebekler için, sonraki hafta, o iki haftanın kilosunu bile alabilir. Çok hızlılar çünkü. Ya da siz veya eşiniz minyonsa, minyon bir bebek de olabilir, bu da normal. Hiç takılmayın, beslenmeye devam edin bence.
Bskrt Pares nesquickli süt iç he ggün 2 bardak, kaşarlı tpst ye sabahları, ceviz maden uyu muz tüket bak nasıl tosuncuk oluyor 😁