NurEto DefneninLiya canm vakti gelmemiş demekki 2 yıldır deniyoruz hiç sorun yok bizdede bu ay betam ilk kez hafif yüksek çıktı ilk kez çift çizgi gördüm ama kimyasal gebelik çıktı hayırlısını isteyin canm benm
Sinem67 DefneninLiya belki onda bişe görülür tedavi olur olmazda bebek gelir. Bizim öyle olmustu. Bn hep kendimde bişe var sanıyordum. Çok şükür eşim cok anlayslı ve dikkatli hemen ameliyatını oldu ve cocugu muz oldu suan 23 hafta gün olduk
Sinem67 DefneninLiya sabredin benimde 2 yıl üstüne oldu. Zamanı varmıs demkki biz tedavide geç kaldık Bi şekilde süre uzamış geç farketmiş olduk. Hers ey nasip işi. Kafanıza odaklamadan yaşayın psikolojik olmuyor o zaman. Ne zamanki ümidi kestim o zmn oldu
Deletedmom0990 DefneninLiya canım stres yapma olmuyor diye hiç dusunmemeye çalış bende 1.5 yıl bekledim bizdede sorun yoktu kafaya takmayı bıraktım yani yumurtlama bu yana adet günlerimi bile unutmaya başladım 2 ayda hamile kaldım en çok engelleyen şey stres
halecelik G-besini dene canım üreme diyetindeki yiyeceklerin olduğu bi besin bu doğurganlığı artırıyo iyi beslendikçe vücuduna faydalı besinler aldıkça gebelik şansın artar inşallah güzel haberi alırsınız sonra :)
Sirinb DefneninLiya Canim Lütfen öyle düsünme bende 3 yil olmadi korunmadim halde sonra yumurtms catlatma ignesi yapdi doktor bi deniyelim dedi cok ümitsizdimm ama tutdu oldu 21 haftalik hamileyim 🙏🏼 Allahim herkeze nasip etsin illaki olcak öyle düsünn
Cido_Cim DefneninLiya sadece sizin doktora gitmeniz yeterli değil ki... Eşinizden kaynakli da sorun olabilir..
Sevgigursoy DefneninLiya instagramda C-life diye bir macun var orda bakabilirsiniz benim arkadaşımda sorun olduğu halde gebe kaldı