Damla1995 2 hatadir midem bulaniyor.hep acim hep aç..!!yardim edin bana. Metpamit kullaniyorum oda bi saat fayda ediyor okdr. Deliriceeemmmm. Hepbuyumak istiyorum bu yuzden. Ne zmn uya sam hep acim ve hep midem bulaniyor..
juliet Damla1995 bunlar hamileliğin en büyük belirtileri maalesef. Önerebileceğim bişey yok Mide bulantısı çok zor ama inşallah çabuk atlatırsınız
Shira Damla1995 tam aynisini ben 3 gündür yasiyorum. Bol bol uzan ve dinlen. Ben iki gündür sadece kuru ekmek yiyebiliyorum ve su iciyorum baska hic birsey iyi gelmiyor. Yemek görmek bile istemiyorum. Aclik his ettikce kuru ekmek ye. Bana faydasi oldu. Ama dinlen veya disari cikip gezmekte iyi geliyor. Yaninda torba bulundur her ihtimale karsi..
Damla1995 Shira posetle dolaniyorum hep zaten. 😞 ben su falanda icemiyorum. Ekmek iyonfikir fakat tokluk olmuyor bende ne yersem yiyesim. Birde ekmek iyi dgl aclik hissediyoruz die ekmege saldirmayin yaziyor kilo olark geri doneckmis. 😔
DBaybars Damla1995 bak yukarda bi arkadaş da önermiş bende aynısını öneriyorum prilam dr diye bi ilaç, gece uyumadan içiyorsunuz ertesi gün akşama kadar sıfır mide bulantısı. Bende 2 gün etki ettiği bile oluyordu