Tugceylinmert Merhaba arkadaşlar son adet tarıhıme göre 7 haftalık ama 6 haftalık dedi doktor kese geçen hafta gıttıgımde 5 miş bu hafta ise 7 olmuş olması gereken büyüklükte degılmıs basına böyle bısey gelen normale dönen oldumı? Doktorum hazırlıklı olun dedi
hamileyizanneyiz Tugceylinmert benim de öyleydi canım arada 2 hafta fark vardı 8+4 gitmiştim 6+4 çıkıyordu şimdi 1 haftası düzeldi büyüdükçe düzeliyor kendi gününü alıyor sıkma canını
Ayseyu Tugceylinmert canım benimde öyleydi geç döllenme olabilir 8. Ci haftamda gittiğimde fark 4 güne düşmüştü bu aralar fındık ceviz süt kaşarpeyniri et ve ürünlerini tüket Allahın izniyle bişey olmaz 🥰
Miniminikuss Tugceylinmert ilk uc aylık donemde bebek annenin kanından besleniyormus canım kan degerlerın normal mi folik kullanıyorsun degıl mı
Tugceylinmert hamileyizanneyiz hamileyizanneyiz kese büyümemiş yeteri kadar dedi çok üzüldüm inşallah düzelir bidahaki muayenede büyümüş olur😊 Ayseyu inşallah büyürüz😊
Nurah Benimkide aynı 7+3 ama 6 gibi duruyor dedi ilk kontrole göre bebek büyümüş ama kese küçük kalmış havuç suyu greyfurt suyu falan iç dedi
Tugceylinmert Nurah bende içeyim bende internetten buldum yumurta muz günde 2 bardak süt dıye yazmış bayanın bıri senınde aklında olsun canım
Samilmerve Nurah greyfurt suyu mu ? Gebelikte kesinlikle YENMEMESİ GEREKEN BİR MEYVE DİREK DÜŞÜĞE SEBEP OLUYOR.
Aaayseeee Nurah merhaba sizin durum ne zaman düzeldi bende görünen hiç bir sorun yok ama kese biraz küçük dedi doktor 9 haftalığız kalp atımı bebek iyi
Tugceylinmert Miniminikuss kullanıyorum canım aspırın verdiler bıde dün akşam hafıf kahverengi lekem geldı progestan baslandı
bltblt2020 bendede aynı durum var bende endişeleniyorum haftaya gidecegim bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsun 😔
Aaayseeee bltblt2020 merhaba acaba sizin durumunu ne oldu düzeldi mi kese bende de aynı durum var 9.haftadayım ne zaman düzeldi sizin?
Miniminikuss Tugceylinmert lekelenme ıcın bebek yerlesıyor diyorlar. Ilaclarını kullan bol bol dinlenmeye calıs canım. Allahım yardımcın olsun..
Tugceylinmert Miniminikuss amin canım inşallah haftaya güzel şeyler duyarım gene haberdar ederim inşallah güzel haberleri😊
brcaky Benimki 3 haftaya yakın gerideydi ilk 1 ay şimdide 1 hafta önde olması gerekendn, geç döllenmeden oluyor dedi doktor korkmayın düzeliyor ilk zamanlar çok normal böyle durumlar
Tugceylinmert brcaky inşallah benımde öyle olur düşünmeden gecmıyor bir dakikam bile bu 4. Gebelıgım 2 tane evladım var ıkısının arasında bu dusugum olmustu hıc bır gebelıgımde duymadığım şeyler duydum bu gebelıgımde
Emine2943 Tugceylinmert canım benimde kese küçük beta hcg değerim yüksek olmasına rağmen bende korktum ama bazen geç döllenme olabiliyormuş
brcaky Tugceylinmert içinizi ferah tutun bu dönemde en büyük düşman stres maalesef olabildiğince iyi bakın kendinize ve psikolojinize umarım herşey yoluna girer❤️🙏🏻
Tugceylinmert @ Emine2943 normalde 7 haftalık 6 haftalık saydı 7 mm dedi geçen hafta 5 miş cok az büyümüş kese