Faray Ayseavan doktor ne isterse ona göre ilerliyoruz, 3 lü test benden istemedi o yüzden bilemedim. Bir nedeni mi var istemesinin
Mororkide Ayseavan ben 13+5te ıkılı test yaptırdım cıktı sonuc doktor telefonda bılgı vermıyomus haftaya gıtcez bakalım kontrole ne dıycek (kızımda yaptırmıstı hepsını aynı doktordu tum testlerı)
Sinem67 Ayseavan hiç gerek yok yaptırmayın doğruluk payı cok düşükmüş. Ben yaptrmadm. Özel e gidiyorum doktorumda gerek yok dedi.
Pnrkrb 2li testte risk gordukleri hamilelerden 3lu ve 4lu testler istenebiliyor diye biliyorum. Cok sukur bende de risk gormedigi icin istemedi
Datuoz Bende uclu tarama testini istemedi ikili taramadab farkli sarece noral tup defektine bakılıyormus risk cok dusuk olduğu icin sadece AFP testi yapalım dedi oda noral tüp defektine bakıyormuş.
Ayseavan Sinem67 ikili test yaptırmadım devlet hastanesine gittim doktor yaptırmadım ikiliyi dedim yapalm dedi
Bonibonboncuk Ayseavan benim doktorum yapmanı tavsiye ederim dedi bende yaptım çok şükür sonuçları temiz çıktı