Tekaskeymenaras 123- aynı gün inş kızmı erkekmi allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ama zaman geçmiyor sanki
123- Tekaskeymenaras kızım olucak benim amin hayırlısıyla ıns bende zaman gecsın istemiyorm yorucu bı maraton olucak kızımda var 3 yasında
Eceveannesi gezentianne bnm sancım var 3 gündür ve kasılıp karnimda bebegim 37+1 iz salı günü kontrolüm var ins güzel acilmam olur ve normal doğum olur ilk doğumum normal oldu bunda bira korkuom ama normal istiorum
nursan1 Elifmams hani ilk bebekte biraz geç geliyormuş ya o yüzden ya benimde geç gelse falan bu yüzden böyle düşünüyorum🤷🏻♀️
abilgili Turna20 adet tarihime göre 5 marttı doğum ama süreç ilerledikçe, bebek hep bir hafta kadar ileride olunca şu an tahmini doğum 26 Şubat görünüyor, 35+4’teyim, 2900 gramız, umarım 40’ı bekleyip 4 kiloyu aşmaz🙏🏻
Selfatmanur Turna20 endişe korku heyecan mutluluk hepsi var sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nolcak hayırlısı 🤗
Emine7 Mevr bugün açık kahverengi akıntım geldi doktora gittim canım nişan olabilir dedi ama açıklığa baktılar hiç yok dediler 🙄
Mevr Emine7 nişan gelmiş ya o da bi şeydir kuzum hadi devamı da hemencik gelsin inşallah 😍 bize de nasip etsin Rabbim 😄
tatlicianne 39+5 sabah 7.40 ta prensesim dünyaya geldi hastaneden herkese selamlar tüm şubat annelerine sağlıklı hayırlı doğumlar 🙏🏻😇
_Cansuu_ Turna20 38+2 den selamlar 🙈 çatı muayenem normal doğuma elverişli olduğumu söyledi ama.bebegim.kanala girmemiş ve açıklık yoktu. Kendiliğinden gelmesini beklicez dedi doktorum olmadı 17 Şubat günü hastaneye yatisim yapilacak suni sanciyi denicek olmadı en son sezeryana dönecek de bilmiyorum.nasil olur inşallah kendiliğinden gelir miniğim..