Gencdijle Arkadaşlar göğüs ucu kremine alternatif kullandığınız şeyler var mı ? Malum sgk karşılamadığı için bunları eczanelerde çok pahalı oluyor. :/
Yildizim Gencdijle ismini şimdi hatırlayamadım ama ben doğumdan önce göğüs ucu kremi almamıştım ben söylemeden doktorum bir krem yazmıştı devletin karşıladığı çok çok iyi geldi. Sadece bir iki kullandım daha da yara olmadı. Emzirmeye hiçbir etkisi yoktu kremin. Ben bakayım ismini hatırlarsam söylerim tekrardan
Seramsera Feyza_Anne Gencdijle lensonin alın fiyatıda çok uygun 20tl üstelik bebek emdiğindede bir zararı yok
Kimyagercik Gencdijle hiç no ise yaramiyo 21 aylık kızım ben onda göğüs kalkani kullandım ve 2 gün içinde haram geçti aşırı tavsiye ederim şuan hamileyim 18 haftalık ilk aldığım şey oldu yeniden
Ezesel Gencdijle E vitamini madekasol ve hamaten krem e vitamini ile sabah madekasolu karıştıeıp sürdüm akşamda hamatem.
Lal Bana doktorum zeytin yağı sürmeye başla ve masaj yap çatlamasın dedi 24 haftalığım daha, doğal olacaksa ayva çekirdeği jeli de yapabilirsiniz, onuda çok tavsiye ediyorlar.
Esrntltrn Saglık ocagındaki hemsirem e vitamini kapsüllerinden al onlardan sür dedi ben denemedim gümüş kapak aldığım icin ama hemsirem cok iyi cok ilgili bilgili birisi denemek isteyenler icin fikir olsun diye yazmak istedim
izmirlianne Esrntltrn gümüş kapak aldim ben de ama her emzirmeden sonra takiyor musunuz?henuz dogmadi bir kere taktim boyle vakumlanmış gibi oldu çıkarınca🙄
Mebos Gencdijle lansinoh kullanıyorum ben evet biraz pahali ama başka ne işe yarar bilmiyorum bazen bu krem bile işe yaramadığı oluyor ayva çekirdeklerinden krem yapıyorlar dene istersen
Esrntltrn izmirlianne benim bebegim henüz dogmadı dogumdan 1 hafta önce kullanmaya baslamak gerekiyo ben su an 36+5im o yüzden bilemiyorum 🤔
Kimyagercik SEDA3393 https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15600-gogus-ucu-koruyucu-2li-15mm-kucuk-p-pav-756/?gclid=Cj0KCQiA4NTxBRDxARIsAHyp6gCkpMnlZF-ZDXgW4VlYma8qbl0DVMP0P1KCudLim3ZxTwl_C5alCwYaAovpEALw_wcB evet bu ürünü kullandım emziren çıkardım sadece süt birekebiliyor oyuzden göğüs pedi de takin camasiriniza
26mrv Gencdijle banada hastanede nst deki bayan ayva çekirdeği jeli ,zeytin yağı ,tahin yağı ,bide göğüs kremi sürebilirsin demişti