Nil35-5 Neden hıçkırırr bebekler🙈🙈çok sinir bozucu değil mi yaa:) vurması iyi hoş da. Hıçkırık meselesini sevmiyorm 🤣
Serap0733 Nil35-5 ya cok güzel bi şey emme refleksi oluşuyor ciğeri gelişiyor 🥰🥰🥰 çok harika bir şey hık hık 😂
Terspektif Nil35-5 ayyy bugün kontrolde nst ye bağlandım hıçkırmaya başladı kontrole girene kadar durmadı minnoş 🤣 artık başlayınca bitmiyor hıçkırıklar ama bence çok tatlı 🙈
Sznarslan Nil35-5 Ben asıl hıçkırdigi zaman mutlu oluyorum bu akcigerlerinin geliştiği ve gelişmekte olduğunu gösteriyor. Bayılıyorum hıçkırdığı zaman.
Serap0733 zelis63 ben de 29da hissettm boyle bi yer sureklı atıyor sabıt hık hık atıyor atmıştır da sen dıkkt etmemişssindr beş dk falan sürüyor
Nil35-5 Serap0733 🤣😂uzun sürüyo çok. İçim hop hop. Ama nasl güzel bi Allahın mucizesi dimi. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. Şükürler olsun bizlere nasip oldu. ❤️Kucağımıza almak da nasip olsn inşallah 🤲🏻🤲🏻
zelis63 Serap0733 ewt atıyor ama ben tekme falan diyorum bazen üst üstte atıyor odur herhalde bilmiyorm ayırt edemiyorum
Nur-11 Bende de cok oluyor bazen tedirgin olmuyor değilim cok oluyor çünkü kendi bile sinir olup tekmelemeye başlıyor 😂 bugün akşam 3 kere oldu gündüz kac kere oldu saymadım 😂