Evet kizlar gelelim benim hikayeme daha oncede yazmistim ama kolik bir bebegim oldugu icin detaya girememistim bugun uzun uzun yazacagim size su an kizim 5 aylik ve 3 aylik hamileyim tekrar 😍
Gelelim hikayemize evliligimin 3. Ayi hamile oldugumu ogrendim en tatli mutluluk bu olsa gerek ilklerde her sey cok guzel gidiyordu ama malesef sigara icen bir hamile oldugumdan cok zorlandim birakamadim belki cok tepki gorecegim ama azalttim doktorumlada konusup beraber hareket ettik fazla icmezsem sorun olmayacagini belirtti 14 .haftalarda bebegimin hareketlerini hissediyordum 17 haftada 3 gun bebegim hareket etmeyince acilin yolunu tuttum doktor hareketlerini hissedemezsin diye beni azarlayip yolladi ordan cikinca tekrardan hareketlenmeye basladi ebeme gittim ve bu durumu danistim cok normal oldugunu bazi gebelerin cok erken hissedebilecegini ve bebegimin fazla stres ve uzuntuden hareket etmedigini soyledi cinsiyet ogrenmeye sira geldiginde ilk erkek dediler 16.haftada 26.haftaya kadar hep kiz erkek diyerek gecti ve en son kiz oldugu kesinlesti 33.haftada tam bayram sabahi bir sanci tuttu yuruyemeyecegim derecede acile gittim ve 1 c acilmam duzensiz sancilarim vardi cok erken dedii hemen doktorumu arayip durumu bildirdim hemen yanina gitmemi soyledi nidicard ve enfeksiyonum oldugu icin bir ilac daha verdi 37.haftaya kadar bu ilaclarla dogumu durdurduk ve surekli yatis verdi bu arada bu haftaya kadar mide yanmasi cok oldu bende yapmadigim denemedigim sey kalmamisti en son doktorum sag olsun bana bir ilac verdi o sayede gecti ve her seyi yiyebiliyordum. 38+4 te yine sanciyla doktoruma gittim 3 cm acilmam oldugunu yolumun uzak oldugundan yatis yapmami istedi ama sancimi evde cekmek istedigim icin kabul etmedim hastanemin bulundugu il de annem oturuyordu orada kalacagimi soyleyerek ciktim hastaneden ayni gun gece 3 te yine gittik dayanamiyordum cok akintim vardi gittim bebegin kalp atisi yavasladi diyim yatis verdiler 2 saat yattiktan sonra birsey yok diyip gonderdiler ozel hastaneye gidiyordum ve 2 saat icin 850 tl para istediler dogum icinde 2500 ama sadece dogum icin verilen serumlar dikisler vs icinde degil dediler dpktorumu degistirmeye karar verdim 39+1 de baska bir doktora gittim ve kabul etti gelelim dogum anina 39+2 de gece 12 ydi sancilarim basladi cok siddetli degildi ama uyutmuyordu geceyi sabaha zor ettim sabah 5 dk da 1 duzenli sancilarim geliyordu hazirlandik tam hastaneye gidecekken vazgevtim sonra gideriz dedim cunku 33.cu haftadan beri yalanci sancilarim vardi ve git gel yapmaktan cok yorulmustum yine aynidir diye gitmedim ama malesef sancilarim cok siddetlendi gece saat 11 civari dayanmayacak oldum ve yola koyulduk hastanem cok uzakti 12.15 te hastaneye vardik doktor kontol etti ve 7 cm aciklik cok iyi yapmissin hemen evraklari hazirla doguma dedi evraklari hazirladik 1 oluyodu dogumhaneye girdim uzerimi degistirdim catala ciktim sonda takildi ve lavman yapildi sancilarimdan hic birini hissetmedik ebe acikligima bakmak istedi cok guzel dedi ve suyumu patlatti o an cok guzel geliyor ve sancin geldikce ikin dedi nasil yapacagimi soylemedi cok zorlandim belki 30 40 defa ikinmisimdir ve esimi istedim yanima aldilar iceri ikinirken 2 defa ufak bayilma yasadim cok halsizdim ve uykusuzdum en son kafasi gorunuyo dedi son ikinmalar cok guzel dedi ve doktor geldi o ara bir ebe karnima bastirdi doktoe kesi atti malesef ve bebegim dogdu o an ki rahatlama superdi ben surekli bebegimi istedim bekle cocuk doktoru baksin dedi ondan sonra getirdiler zaten ama tansiyonum dustugunden dolayi bebegimi net goremiyordum ve dogumdan sonra cok usudum cok dikisim vardi 53 cm 3.350 gr dogdu bebegim 1 de doktorum geldi ve 4 dk icinde dogum yaptim toplamda 15 dk surdu zaten 1.04 te bebegim kucagimdaydi ilk 1 2 gun hemen kalktim ayaga ama hata etmisim sonrasinda 1 ay yatakta yattim kansizligim oldugu icin dikislerim iyilesmiyordu malesef cok zorlandim ne yatabiliyordum ne kalkiyordum ama 1 ay sonunda cok sukur topladim bu surectw yine bebegime baktim ama zor oldu benim icin daha 40 im cikmadan aldigim 16 20 kg i verdim simdi 2 ciye hamileyim istediginiz ne varsa sorabilirsiniz edindigim tecrubeler ve burda gecirdigim aylarda ogrendigim herseyi aktarabilirim cok uzun oldu hakkinizi helal edin herkese saglikli ve kolay dogumlar diliyorum ikinci hikayemde gorusmek dilegiyle 😍😍
@adm @NaimeYilmaz sabitletmisiniz 🙏