SemanurMuhammedali Canım ben 12+2 de gittiğimde kıza benzetti 2 gün sonra başka bi sebepten gitmek zorunda kaldım ve oğlan dedi bu defa
Baharuras1321 SemanurMuhammedali valla ben 13 haftada kız gibi dediği doktor sonra 16 haftamda 2 doktora gittim ikisinde erkeğe benZetti kordon dolanmadıysa tabi bugün o kız diyen doktora bidaha gittim direk kız dedi anlamadım diğer 2 doktordan biride annemin doktoruydu yani kardeşimin doğumunu yapan 20 yıl önce hiç kız demedi erkeğe benzio anan kordonda olabilir pipi gibi gördüğümüz dedi ama bugün ki doktor hiç direk kız hayırlı olsun dedi sizce napmalıyım
Ozget meva_asil_moms super benimde ilk demede tuttu.. bnde istanbul florance de yaptirdim benimde arzu cagdas 😊
meva_asil_moms Ozget ☺️Şişli Kolan İnternational hastanesinde yumurta toplama+transferim oldu şimdiden rabbim kucağınıza almayı nasip etsin karnınız belirmeye başladımı sizin
Ozget meva_asil_moms kolonda aerkan oralda var muhtesem bi hastane... karsilikli yerlerde yaptirmisiz 😊 valla ben bu iaclar deneme vs cok cok cok kilo aldim ee haliyle cok kilolu hamile kalabildim şükür.... ama karnim aon 2 haftadir belirginlesti.. sizin ?
Nvn00 Laviniamira 15 haftaligim hala öğrenemedim 17. Haftada randevum var doktorum da emin olmadan tahmin yapmıyor. 12 hafta çok erken değil mi yanılma payı çok yüksek oluyor 😊
SemanurMuhammedali Baharuras1321 canım bence hazırlık falan yapma çok erken daha hepsi farklı bişey diyor biraz daha bekle istersen
Burcu3455 Merhaba kızlar ☺ben 12 haftalık ken öğrendim kıza benziyo demişti şimdi 19+4 olduk başka bir doktora gittim kesin kız dedi bizimki de hemen gösterdi zaten her kontrole gittiğimde soruyodum hep kız dediler 😇😊
Baharuras1321 SemanurMuhammedali kendi doktorum haftaya randevu verdi zaten haftaya netleşck inşallah kendini gizlemior bebeğim ama kordonla pipi karışırmı diye de düşünüyorum
SemanurMuhammedali Baharuras1321 aynen canım öyle de olabilir hazırlıklarını beyaz renkten yapabilirsin❣️❣️😊😊
meva_asil_moms Ozget ben kilo verdim gebeliğin başında önceden 66 kiloydum 60 kiloya düşmüştüm mide bulantısından kusmadan dolayı doktorum ilaç verdi şimdi 62 kilo oldum daha 1 haftadır benimde göbek deliğimin alt kısmında şişlik olmaya başladı çakıyor sanırım belli olmaya başladı
kubraninevi Loresima3 14 haftalıkken neye göre kız demişti acaba? Benimkide 14 te bacak arası boş diye kız dedi bi dahaki gittiğimde değişir mi acaba diye merak ediyorum 😅
meva_asil_moms Ozget 😂olsun hap içmeme rağmen sabahları öğürtü oluyor yatarkende aynı şekilde çok şanslısın
meva_asil_moms Ozget şükür benim lekelenmem yok transferde başladım bu iğnelere oksapar 600 progestan 50 iğne hala devam ediyorum sen kullanıyormusun