Meren429 E bebekte 1 subat indirimi var neler almayi dusunuyirsunuz buhar makinesi istyorum ama hangisi iyidir bilmiyorum yardimci olurmusunuz
elif41asel Meren429 bende şimdi baktım bezlere ama prima sızdırıyor diyenler olduğu için almadım buhar makinasını hiç kullanmadım ama çoğu şey bitmiş
Deletedmom138 Meren429 Allah razı olsun haber verdigin icin 😁😁 bende buhar makinesi istiyorum araştıralım hadi hangisi daha iyi
Busegulce Meren429 29 gün boyunca indirim var her gün başka bir üründe ben yarın bez ve telsiz almayı düşünüyorum inşallah 🙏🏻🤗
SnmTt Meren429 buhar makinesi loobex marka aldık biz. Memnunum. İstediğin seviyeye ayarlıyosun hep o seviyede tutuyo nemi. Şimdiden başladık kullanmaya odamızda🤗
Meren429 Deletedmom138 evet ya bende cok tecribesizim bu konuda uhar makinesini hemen almak istyorum cunki hamilelikte burun kanamam var surekli. Oyuzden biran once alayim diyorum ama hangi marka alcagimi bilmiyorum
elif41asel Deletedmom138 ya bende burda ki tecrübeli annelerden duymuştum ondan almadım molfix almayı düşünüyorum
Meren429 Deletedmom138 ben sleepy dusunuyorum ama deniycem 1 paket alıp. Bebegim hangisinde rahat ederse deneyerek kararvverivem artik
Kavrlms16 Deletedmom138 en kalitelisi değilde en pahalısı o olabilir 😊 ablam yiğenimde kullandı kaka sızdırdı yorum yaptigi için hediye bez yollamişlar bu seferde emici tanecikleri bezden çıktı ben hiç beğenmiyorum ama tavsiye edebilceğim bi bezde daha yok 🤭
Deletedmom138 Kavrlms16 deneyip bulmak lazım bende sağlıklı ve hayvansal deney uygulanmadığı için sleepy istiyordum çiş sızdırıyor diyorlar ama çok çok memnun kalanlarda var