NurisKyaa Trendyol da avent emzikler biberonlar çok güzel indirimler var e bebekte de ayın 9-10 Kraft ürünlerinde var 👍🏼
Deryaisrafil Suwen de %70 indirim var kızlar pijama takımları çok uyguna geliyor bi bakın derim bende aldım 😇
ArzuK Bim e organik zade nin 175 ml hindistan cevizi yağı gelmiş kızlar, gögüs ucu yarası, yada çatlaklarına kullanmak isteyen varsa alsın fiyatı çok uygun👍
aslikls3 E bebek tekstil indirimi çok iyi 10 TL’ye tulum aldım 20 tlye takım aldım kesinlikle bakmalısınız
ravzab14 E-bebek te ahşap masa sandalye takımı çocuk odası için 109 tl indirimde A101 den bile uyguna geldi🙈
Suna_01 Civilin internet uygulamasında da baya indirim var kizlar unibayb sivi deterjan da prima günlük rahatlık bezde de baya indirim var nivea ürünlerinde de
Tgb2310 Kızlar migrosta Molfix bezlerin ikincisine yüzde 50 indirim var ekonomik paketler içşn fiyat baya uygun oluyor almak isteyenlere duyurulur.
Hanem E bebek Kraft ürünlerinde indirim var 9 şubata özel 💃🏻 Ben Kraft clipso park yatağı aldım umarım memnun kalırım