Pandabekleyenanne HappyMom e bebekten bugun emzirme sütyeni aldım çok uygundu 23 liraya 20liraya düşmüş benim kullandıgım marka 49 liradan. 3 tane daha aldım ama hiç kullanılmamış olarak hastane çantama koyucam onları. Doğum 12gun sonra zaten 🤷🏼♀️
mervella HappyMom bebekhouse.com da mayoral marka bebek bakım çantalarında indirim var. Normalde fiyatı 400 ₺ nin üzerinde olan çantayı 189 ₺ aldım
26a Ebebek, joker ve babymall de Şubat ayına özel hergün farklı ürünlerde %29 indirimler var kaçırmayın 😇
AvSmyy Kraft leon kırmızı renk travel sistem bebek arabası n11, hepsi burada, bebehits mağazaların da indirim de bebek arabası almak isteyenler düşünebilir ben aldım
Dsg E bebek oyuncaklarda aşırı indirim var 250₺ lik ürün aldım 180₺ ye geldi bence bakın müzikli ürünler özellikle aşırı uygun
Merveeex Trendyolda indirim var diyor ama hiiç birşey indirime girmedi hep aynı fiyat kızlar aldanmayın bir sütü sey listelemiitim alacaktım indirimden ayrıca yazdım fiyatlarımı şimdi indirimden bakıyorum yine aynı fiyatlar