Sevim_13 Bahar2 aynen tahminim ocaktı ama şubatı buldu galiba gününü bekliyolar inşallah geçirmezler 1. Sınıfa giden oğlum var okul acılmadan gelir diyodum herkese olmadı🙈
Deryaisrafil Osgem2019 vallahi bende öyle 32 haftalıkken gitmiştim en son kilosu öndeydi biraz yani kırka kadar iri olur inşallah kırkı beklemez gelir kuzularımız 😀🤗😍
Asumanaliefe Zeyd22 bende aynı kaçıncı doğum Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah hepimizi
123- Herseyimoldun hayırlıysa ıns sağ salim alırsın kucağına zamanı geldiğinde beklemicek gelicek dünyaya
Feslegenyavrusu Mervee58 Benim karnım baya düştü sanki her an suyum gelicek gibi bekliyorum ama belli de olmaz bizi de oynatıyor olabilirler bu ufaklıklar:) ara ara sancı oluyor sizin de oluyor mu?
Meliha_nur Feslegenyavrusu benim karnim benden bagımsız sanki iyice asgida ama ne geln var ne giden bel arim kasik agrim cokkk 😔 anladim benim kızce kısı icerde gecirecek bence disari cikmaya pek niyeti yok gibi🤔🤔🤔
Mervee58 Feslegenyavrusu yok bende başlamadı perşembe günü çatı muayenesi oldum doktorum anlattı ama henüz yaşamadım😂
ilgin_narinc Bizimde son 26 ☺️ 2 hafta sonra alttan muayene edecek tam 14 şubatta 😂 insallah çabuk gelir hiç niyeti yok gibi gerçi 😂
3birden Baloglum93 Heyecan korku hepsi iç içe nasıl olucak bilmiyorum 14 şubata hun vermişti dr. Ama ondan önce gelicek sancılarım varmış sezeryan olucam ve ödüm kopuyor. 🙈🙈🙈
Zeynep06 Baloglum93 normal de mart annesi olacaktım ama 3 gündür sancıları serumlarla durdurmaya çalışıyoruz.. 34+6 yım 36 yı görsem bana yeter