Burc91 Cns33 gobegine kablo bagliyolar Biri bebegin kalp atim hizi, digeride rahim kasilmasini hesapliyor , sancin varmi yok mu diye ,
Cns33 Burc91 anladm canm teşklr o da can acıtcak bişey değil yanı🙂 çatı muayenesinden cok korkuttular bu nasıl bişi merak ettim o yuzden.
Melos58 Haftamda başladı. 2 haftada bir gidiyorum kontrole . 39+2 yiz şuan. Nst de 2 tane yuvarlak alet var. Biri sancıyı ölçüyor biri bebegin kalp atışını. Bağlıyorlar kemerle bu kadar. Bi 20 dk yarim saat falan sürüyor 🙂🙂
Handetunay Eminapasali sanirim standart bi haftasi yok canim nst nin. Cunki farkli farkli haftalar soylendi. 3 gun sonra kontrolum var bakalim benim doktorum istiycekmi 😊
Haticemre21 Handetunay 35 haftalığım bgn nst ye girdm doktor kasılmalarn var dedi haftaya tekrsr bakicak
Handetunay Haticemre21 allah hepimize saglikli bi sekilde vakti geldiginde kucagimiza almayi nasip etsin canim.
Minikkalp4167 Handetunay bende 26 dan beri bakiyolar ama sorunsuz bi hamilelik yasiyorsan 35te falan alirlar
begumseker Handetunay ilk kez 37. Haftamda girdim. 36dan itibaren bakılıyormuş. Riskli durumlarda erken olduğu da oluyormuş.
Handetunay begumseker suan bi sikintim yok cok sukur. Benim haftam erken o zaman daha. Tesekkur ederim :)