Tgb060919 Araştırdığınız veya birilerinden tavsiye aldığınız kullanışlı bebek arabası önerebilir misiniz? Kafam çok karışık. Fiyat önemli değil.
Haticerkan Tgb060919 bende ilk defa aldım hiç bir ibilgim yok magazadaki calisana guvendim babaycare aldım beğendik ama daha kullanmadık doğuma var
Htc2020 Şuan da çiviler indirimde bebek arabaları var bizde onlara bakıyoruz. Baby force secret çift yönlü bebek arabası bundan almayı düşünüyoruz 🙄
Demirefe E-bebekten Baby&plus canyon aldım ben. Fiyatı da çok uygun. Oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor. Bebeğimizi bekliyor şimdilik. Ama kaliteli gibi. Tavsiye ederim.
Tgb060919 Demirefe kullanan tanıdığınız var mıydı? Baktım da gayet güzel yorumlar var fiyat da bayağı uygun. Tabi her üründe olduğu gibi şikayet de var
Hulyaeyup Tabiki de Kraft süre travel sistem bebek arabası biraz pahalı ama kesinlikle parasını hak ediyor
annelikkutsaldir Peg perego italyan markası travel sistem bebek arabası aldım fiyatı önemli değilse tercih etmenizi tavsiye ederim bebek arabalarının mercedesi diyebilirim çok konforlu ve kullanımı çok rahat
Pandabekleyenanne Mamas papas aldım ocaro jewel serisi kesinlikle tavsiye ederim resmen yürüyen uçak amortisörleri yaylanması tekerlekleri harika kumaşı bile özel alkantre kumaş ve 3yasa kadar kullanımı var
Pandabekleyenanne gfazlioglu ben 5.000 e aldım oto koltuguyla beraber tabi 4-5 ay önceydi şuan zam gelmiş olabilir 🤷🏼♀️
Demirefe Tgb060919 kullanan yakınım yok. Yorumlara bakarak aldım. 2. Çocuk olduğu için fazla uzun süre kullanılmadığını bildiğimden travel sistemlerin çok fazla ödemek istemedim açıkçası. Kızımda concord neo almıştım. Çok hantal bi arabaydı. En fazla 1.5 yıl fln kullanıp şemsiye pusetle devam ettik çünkü.
Hulyaeyup Tgb060919 yanlış yazmışım evet surf bi yakınım kullanıyor çok memnundu bende şimdi kendim için aldım 2 ay sonra kullanacağız inşallah
ezoterik Biz de peg prego book 51 completo travel sistem aldik oldukca kullanisli agirligi ortalama ana kucagi oldukca fonksiyonel tavsiye ederim ben indirimden aldim int.uzerinden oldukca uyguna geldi ama su an ebebek indirimi var ona da bakılabilir
ezoterik Dkk Bem hepsiburada nin indirime ek sepet indirimini gördüm tesadufen 2700 tl.ye aldm cnm 2 günde geldi