Cananp Anneler 12. Haftamdayım sucuk yemek zararlı mi sizce? İçinde sakat karışımı olabilirmiş, bu da bebekte lekelenme yapabilirmiş ve sakat zararlıymış siz ne düşünüyorsunuz ve sucuk tüketiyor musunuz ?
Minelimmm Cananp evet canım iyi değil diyorlar salamda aynı şekilde çiğ olan bütün şeylerden kaçın yememeye çalış benmde canm çekmişti kızartıp yemiştim bir kereliğine
Oyku10- Cananp sakatat olmasın sakın o 😂 evet ilk 3 ay yenilmez diye biliyorum o da lekeden dolayı değil tabiki de 😂
ZeynebMucahid Cananp valla sucuk ciğer çiğköfte yerim her türlü. Değerlerim iyi. Kizkm da iyi durumda. Kilom da. Cok da takılmıyorum boyld şeylere. Helal olmalarına dikkat etmeye çalışıyorum o kadar.
Cananp Oyku10- takıldığın noktaya gerçekten çok güldüm 🤣🤣 hızlı yazarken eksiklikler olabiliyor yani bunu herkes deneyimlemiştir az çok😂😂
Misssimsek Cananp doktorum salam sosis gibi çığ etten uzak dur demişti. Sucukta güvenilir yerden olur güzel piserse bişey olmaz sanırım abartmadigin surece
Zeyk Cananp bebekte leke yapar sacmaligina inanma da sucuk işlenmiş gıda olduğu için onerilmiyor. Sucuk sosis salam bunlar çiğ et grubunda. İyi pisirirsen ve iyi bir marka sucuk tercih edersen abartmadan yiyebilirsin. Ben yedim tostta falan.
Cananp Zeyk Torkunun fermente olmayan doğal dana sucuğunu aldım.Ve iyi pişirirsem sorun olmaz galiba haklısın teşekkürler canım.
Cananp Adel001 sakat at parçaları olabiyormuş içinde bebek için zararlı olabilirmiş bir de bebeğe leke yapar diye duydum ama ne kadar dogru bilmiyorum bende bilmeden yedim iyi pişirerek zaten az pişmiş sevmezdim, ama şimdi biliyorum ve ne yapsam bilemiyorum
Adel001 Cananp 😔of yaaa kendimi suçlu hissediyorum ben genelde inek veya tavuk sucuk yiyorum ama ne belli başka bişey katılmadığı😕😔
Ezesel Cananp ilk üç aylık dönemde tavsiye etmiyor doktorlar çünkğ çiğ et ve sakatat ürünlerindeki bazı bakteriler bebek gelişimini etkiliyor yani bir süre yememende fayda var Zaten 6. Aydan sonra yemen daha iyi olur