juliet Zynp01 👋 bir kürtaj 2 kimyasal gebelik yaşadım. Genetik testlerinden bi sıkıntı çıkmadı şu an 24 haftalık hamileyim çok şükür. Pıhtılaşma ihtimaline karşı bebe aspirini kullanıyorum ama
Mrvaklynr Zynp01 hala sağlıklı gebeliğim yok o ayrı tabi yani düşükler sadece pıhtılaşma olduğu için olmuyor
nilly Zynp01 canım ben kimyasal gebelik yaşadım kürtaj yaptırmaktan kaçındım doğal yolla düşük oldu. Sonra bi kez adet gördüm ve tekrar hamile kaldım. Pıhtılaşma falan öyle bişey demedi doktor ama progestan verdi sonra aspirinle devam etçez dedi. Sonra da herşey yolunda dedi progestanı kesti aspirin vermedi. Normal ve sağlıklı doğum oldu çok şükür 15 aylık şuan.
Zynp01 juliet bnm 1 düşüğüm var test yaptıracakken tekrar hamile plduğumu öğrendim test yapılmıyormş hamileylen yarın doktor randevum var. Çok korkuyoruö ya pıhtılaşma varsa düşük olursa diye o yüzden sorıyorum
Mrvaklynr Zynp01 canım ben de düşük yaptım üstüne dış gebelik yaşadım pıhtılaşmaya baktırdım çıkmadı her şey normal değerindeydi
juliet Zynp01 evet doktor önerdi. Sende rahatlıkla kullanabilirsin bi zararı olmaz faydası olur 32. 34. haftaya kadar kullanabilirsin dedi. Bu pembe tatlı olanlar var ya onlardan
Zynp01 Mrvaklynr işte pıhtılaşmaya taktım bn o testi yaptıramadım ya kafamda kaldı içimi rahatlatmk için arkadaşlara soruyorum
Zynp01 juliet biliyorum çocukken annem içirirdi bayılırdım tadına:) sabah doktora gdcm bakalım ne önerecek ? Allah yardımcımız olsun
nilly Zynp01 inşallah canım. Her gebelik başka oluyo zaten hiç merak etme. Bi sorun yaşansa bile orda takılıp kalmamak lazım. Allah büyük. Her gün yeni kapılar açılır. Sabır, dua, şükür 💕
Zynp01 Minikkalp4167 o kadar acıdan sonra bebeğine kavuşacak olmana çok sevindim kucağına alınca hepsini ınutursun inş
Esir Zynp01 hiç sorun yoktu ikinci gebeliğimde düşük yaşadım ara verdim kendi isteğimle tekrar isteyince şimdi 9. Ayma girdim bir kere düştü diye tekrarı olacak diye birşey yok sağlıksızsa yada başka şeyden nasip olmayınca olmuyor sonra rabbim tekrar veriyor rahat olun🙏
Sumeyye_g Zynp01 bi kere düşük yaptım ve ikincisinde de 1 ay kanamam oldu iğneler haplar pıhtılaşma yoktu ama tedbir amaçlı yine doktorum ilaç verdi şükür atlattık ve ilerisi şükür sağlıklıydı son zamanlarımdayım şuan inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur