Meralll59 Merhaba hanımlar.Göğüslerimde koltuk altımdan başlayan ve göğse doğru gelen bir kararma oldu.Sizde de oldu mu?Muayene günümde göstericem fakat yaşayan varmı diye sormak istedim.
Aayyssuu Meralll59 canım benim oğlumda olmuştu göğüslerimi tanıyamaz olmuştum normal bi durum 😊Doğumdan sonra yavaş yavaş azalıyo ve kayboluyo 🤓
s_koc Meralll59 bu hamilelikte çok normal bir durummuş. Vücuttaki artan bir hormon koyulaştırıyormuş rengi. Hatta vücudun böyle değişiklik göstermesinin sebebi bebek memeleri daha kolay algılasın diye koyulaşıyormuş
tugce67-67 Meralll59 canım benimde daha 16+4 göbeğimin altından genitale kadar koyu geniş kahverengi çizgi var.doktoruma sordum daha bir çok yerin kararabilir normal bunlar eklem yerlerinde falanda olur dedi.doğumdan 3-4 ay sonra kendiliğinden geçiyor dedi
hanifebozaslan27 Emirle tamemen eski haline dönüyor ve doğumdan sonra zamanla göreceksin kir givi çıkıyor bunu bizzat yaşadım 😊
ays_ays Meralll59 10 gn oldu doğumyapalı göğüs kararması sanki açılmış gibi geldi doğduğu gün baktım fotoya daha karayı ama koltukaltım geçmedi
Efilelif Benim de göbek çizgim, genital bölgem, memelerim ve koltuk altım inanılmaz karardı geçer inşallah diye umuyorum
Dmtncy Aynısı bende de var canım göbeğim koltuk altım göğüslerim ve genital bölgemde bu hamilelik maskesi sadece yüzde değil diğer bölgelerde de olabiliyomuş ama hamilelikten sonra geçiyo diyolar allahtan yüzümde yok