Mervemm Sedanur26 yoo bana eger banyo yaparsan diğer gun cikar dediler. Ama yakti varya suan cikardim daha rahatim inan o resmen kavurdu terliyordu yara yeri yaniyordu suan daha rahatim kizima kendim altını değiştiriyorum . Oturamıyordum bile.
Mervemm Sedanur26 aynen canim okadar güzel bir duygu ki anlatamam sureklk gözüm üstünde kist dede bakıyorum.
Sedanur26 Mervemm biliyorum canım ama yürüdükçe geçiyor gerçekten ben geceden sabaha kadar yürümüştüm
Mervemm Sedanur26 benim sag tarafim baya kötü ya sol degil ama sagda köşesi varya. Birde bebek kendim aldim ettim kalktim ya baya ezdik galiba kendimi ondan olsa gerek.
Sedanur26 Mervemm yaşamaya vaktim yok maalesef çünkü eşimle ikimiz varız başka kimse yok sadece biraz sinir var o kadar
Mervemm Sedanur26 bende hem sinir hemde cok duygusalim ya. Aglamak istiyorum her an. Birde 2 günde 2 saat tek uyumusum .
Mervemm Sedanur26 uyuyor da seda pisik oldu ya pure bez kullanıyordum molfix geçtim o yapıyordur diye
Mervemm Sedanur26 sarilik olusmus bizde gece doktora gittim. Baslangic dedi allahtan Krem verdi alti icin.
Mervemm Sedanur26 şekerli su verdi canim 1 şırınga suan evde emziriyorum sürekli iyi cok şükür. Hoppy kids actin mi sen orda Iyi bilgiler bar.