Deletedmom127 Sedanur26 ayyyhhh aklımda benimde bu deli soru var işte 😃deli olacam. Çünkü dedi belki 38 içinde belkide 39′ un ilk gününde dedi. Heycan ölcem kız. Aranızda ilk doğuran ben olcam sanırım 😃😃😃
Sedanur26 Deletedmom127 büyük ihtimalle öyle olacak eğer benim oğlan süpriz yapmazsaaa sen doğur bizimle tecrübelerini paylaş 🤣
Mervemm Deletedmom127 ahahha 39 olursan sana kavusurum vanum bizde cuma gunu 36 oluyoruz 37 de alcam dedi
Deletedmom127 Mervemm sen 37 iken ben 38 olcam. Beni 39′da alırsa sen benden önce doğum girceksin😃 bakalım ikimizden hangisi doğuma gircek önce. Yarını sanırım artık hepimiz iple çekiyoruz 😂
Deletedmom127 Sedanur26 kız ben o dertten ölüyorum yaaa! Kuaförüm dedi ki ben senin için açarım dükkanı dedi doğum yapacaksın dedi…ama virüs kapma ihtimalim ne kadar aceba? Aceba tüy Dökücü krem mi sürsem diyorum şu duşta kullanılan
Sedanur26 Deletedmom127 valla ben de tüy dökücü almayı düşünüyorum virüs çoğalıyor gittikçe riske atmayalım hiç
Deletedmom127 Sedanur26 canım haklısın ama mesela tüy Dökücüyüde sadece bikini bölgesine kullanabilio muşuz.. İç dudaklar vs oralara olmuyormuş sürmemek lazımmış. Bi bilginiz varmı?
Mervemm Deletedmom127 bir post gördüm bir tane bayan ben hamileliğim basindan beri kullaniyorm diyordu.
Deletedmom127 Mervemm öyle ama şimdi ağda malzemeleri başka kadınlara kullanıp sonra bana kullanması riskli sanki
Mervemm Deletedmom127 bende doğum günüm belli olursa kullancam canim jilet ile hic olmuyor denedim maf oldum